Perlukan password email gmail hotmail fb semula?

CG Sponsors




jetsky2809

Freshie
Joined
Nov 22, 2010
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
sy menyediakn service dapatkan akaun email anda balik samaada
facebook,yahoo,gmail,myspace,hotmail and
tagged..hny bayaran rm20 saja..

Sesiapa yg nak belajar boleh
juga..pendaftaran rm50..Gerenti jaminan dapat
belajar..tetapi xsemua anda dapat pelajari hnya
email yahoo dan gmail saja saya akan ajar.berminat
software akan di hanatr ke email..dan cara guna akn di ajar 3kali seminggu..
sila email ke



[email protected]


APA2 SILA EMAIL KEPADA SY..
SESIAPA NAK SURUH BUAT DESIGN FLYERS HANYA RM25 SAJA SILA EMAILKN KEPADA SY..HANYA DESIGN SY BUAT..PRINT KAT KEDAI LAH YER.TQ
 
Last edited:
Sponsored Post

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
sy menyediakn service hack akaun email samaada
facebook,yahoo,gmail,myspace,hotmail and
tagged..hny bayaran rm20 saja..

Sesiapa yg nak belajar boleh
juga..pendaftaran rm50..Gerenti jaminan dapat
belajar..tetapi xsemua anda dapat pelajari hnya
email yahoo dan gmail saja saya akan ajar.berminat
software akan di hanatr ke email..
sila email ke



[email protected]
nie macam nk kena tindakan jer bro...huhuhu..menceroboh hak org lain....report SKMM gak nnti nie...:D:D:D:D:D
 

RyuVsKen

Junior Member
Joined
Oct 22, 2010
Messages
94
Reaction score
1
Points
11
wow hacker !...
Tunjuk ajar ku sifuuuuuuuuu~...
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
bro x baik kongsi2 bnda2 camni.... dosa bro.....
 

jetsky2809

Freshie
Joined
Nov 22, 2010
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
bro x baik kongsi2 bnda2 camni.... dosa bro.....
SAYA JUGA JUAL KASPERSKY RM25..
bro,ini bukan ceroboh..yg betul kehilangan pasword dia sy boleh dapatkn utk hack email org lain..lain cara bro..wa pon tahu xbaik tp just try buat services..xde benda free
 

jetsky2809

Freshie
Joined
Nov 22, 2010
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
ok apa2 email lah..design flyer murah dr rm5 ke rm25..berminat email sy..nak g promote dekat forum2 lain dulu..kalau xbalas sory..sila email
 

jetsky2809

Freshie
Joined
Nov 22, 2010
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
sesiapa nak sistem tempahan ke database simpanan sy boleh tolong buat kan..mcm sistem awk nak check in or check out hotel dia check dlm sistem database..sistem tuisyen ke klinik ke kedai ke..semua boleh..harga berpatutan email sja sy
 
Sponsored Post
Top
Log in Register