BTC USD 63,849.7 Gold USD 1,776.15
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perkhimatan Plaster Ceiling dan Gypsum Board

aminol

Junior Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
64
Reaction score
0
Points
6
Kami adalah syarikat renovasi dan pembinaan yang berpusat di seri kembangan, selangor.

Kami spesialis dalam Plaster Ceiling Design. Kami menyediakan perkhimatan lengkap dari rekabentuk ke menyelesaikan pemasangan. Kami menawarkan pelbagai rekaan untuk memilih, bermula dari klasik ke moden dan bergaya dengan rekaan yang bersesuaian.

Dan juga menyediakan berbagai perkhimatan karya renovasi, termasuk dapur halaman belakang sambungan, jubin dan pelbagai lagi .

Sila Hubungi Kami Untuk Matlumat Yang Lebih. Terima kasih
kami akan memberi quotation dan harga yang memuaskan untuk anda

aminol 0192856020
 
Sponsored Post

menteq

Freshie
Joined
Apr 10, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
salam...

sy adalah kontraktor ubahsuai rumah, sedang mencari sub-con utk kerja2 plaster siling ni.. lokasi di bukit antarabangsa.. boleh sy tau berapa RM se kaki persegi u amik? boleh bg email address tak?

di sini sy ada sertakan design serta ukuran rumah yg nk dibuat.. jika saudara berminat bleh la bg harga ini kepada sy secepat mungkin.. sbb isnin ni sy ada meeting bersama owner rumah..

email sy: [email protected]

thanks....
 

Attachments

  • quotation umah bukit antarabangsa1.xls
    90.5 KB · Views: 30

kaweorepasirmas

Active Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
1,184
Reaction score
18
Points
25
Kami adalah syarikat renovasi dan pembinaan yang berpusat di seri kembangan, selangor.

Kami spesialis dalam Plaster Ceiling Design. Kami menyediakan perkhimatan lengkap dari rekabentuk ke menyelesaikan pemasangan. Kami menawarkan pelbagai rekaan untuk memilih, bermula dari klasik ke moden dan bergaya dengan rekaan yang bersesuaian.

Dan juga menyediakan berbagai perkhimatan karya renovasi, termasuk dapur halaman belakang sambungan, jubin dan pelbagai lagi .

Sila Hubungi Kami Untuk Matlumat Yang Lebih. Terima kasih
kami akan memberi quotation dan harga yang memuaskan untuk anda

aminol 0192856020

lokasi shah alam bro...berape caj untuk plaster syiling per/sqf ?
aku nak pasang 1 rumah aku..dgn keluasan 30' x 70 '
 

aminol

Junior Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
64
Reaction score
0
Points
6
salam...

sy adalah kontraktor ubahsuai rumah, sedang mencari sub-con utk kerja2 plaster siling ni.. lokasi di bukit antarabangsa.. boleh sy tau berapa RM se kaki persegi u amik? boleh bg email address tak?

di sini sy ada sertakan design serta ukuran rumah yg nk dibuat.. jika saudara berminat bleh la bg harga ini kepada sy secepat mungkin.. sbb isnin ni sy ada meeting bersama owner rumah..

email sy: [email protected]

thanks....

maaf sy baru buka hari ni.. x sempat rasanya nak bg quatation..
 

menteq

Freshie
Joined
Apr 10, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
salam...

sy pun xsempat nk jumpa owner rumah smlm.. demam panas la.. mungkin cuaca xmenentu skrg.. hari ni pun terbaring kt umah jer.. kalu saudara dapat bagi quotation tu hari ini atau esok pun bagus gak.. thanks..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register