To Sell Perkhidmatan Setup Akuarium Ikan Marin

CG Sponsors




BasicCX

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
6,223
Reaction score
172
Points
73
Salam sejahtera,

Kami daripada Ocean Marron disini ingin menawarkan perkhidmatan memasang akuarium ikan marin (set lengkap tanpa ikan) pada harga berpatutan dan dijamin terendah dipasaran.

Bagi sesiapa yang berminat atau mempunyai pertanyaan boleh hubungi saya melalui, thread ini, PM atau hubungi terus kepada rakan saya: +6017 2353 410 (Fauzlyamin) atau berkunjung ke gerai ikan di pasar MAHA UPM (setiap sabtu).

Pemasangan disekitar kawasan Lembah Klang sahaja.


Antara yang ditawarkan:

Pakej 1
Full set solid wood aqarium (75x35x45 cm) - Aquarium 4mm + Cabinet + Top cover & lamp/Top lamp only + water pump + filtration system

Pakej 2
Full set solid wood aqarium (90x45x55 cm) - Aquarium 6mm + Cabinet + Top cover & lamp/Top lamp only + water pump + filtration system

Pakej 3
Full set solid wood aqarium (120x45x55 cm) - Aquarium 8mm + Cabinet + Top cover & lamp/Top lamp only + water pump + filtration system
 
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
bisnes bagus ni..den ado 3 aquarium kek umah tapi sumo air tawar jo..air masin ni yang syiokk,cun gilerrr...
 

BasicCX

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
6,223
Reaction score
172
Points
73
bisnes bagus ni..den ado 3 aquarium kek umah tapi sumo air tawar jo..air masin ni yang syiokk,cun gilerrr...
Air tawar pun kitorang ada jual, datang je dekat pasar MAHA UPM tu. Kalau lambat selalunya dah habis dah semua ikan... sebab selalunya kita orang bawa ikan pelik2 :D.

Harga dijamin murah & sangat berpatutan daripada mana-mana kedai yang anda boleh jumpa. :)cgrock
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,755
Reaction score
1,826
Points
206
Air tawar pun kitorang ada jual, datang je dekat pasar MAHA UPM tu. Kalau lambat selalunya dah habis dah semua ikan... sebab selalunya kita orang bawa ikan pelik2 :D.

Harga dijamin murah & sangat berpatutan daripada mana-mana kedai yang anda boleh jumpa. :)cgrock
bleh setup reef tank aquarium tak??
rumah aku cuma ader Fish and live rock only..
 

BasicCX

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
6,223
Reaction score
172
Points
73
BTW, yang dekat atas tu hanya akuarium je yang dipaparkan. Sebenarnya pakej tersebut pakej lengkap (chemical, pasir, protein skimmer+ saliniti meter, carbon+ammonia chip, dll)
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
xder pic ker tt?
gian gak nk tgk hasil buah tgn tt
cun ker x
hehe.
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,755
Reaction score
1,826
Points
206
Boleh, call no. di atas untuk pertanyaan. :)
anggaran brape bos..
aku ader aquarium, nemo, filter, skimmer, live rock.
yg xde coral.
aku baca kene tambah aquipment lain
 
Sponsored Post
Top
Log in Register