BTC USD 63,857.8 Gold USD 1,769.51
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perkhidmatan penjagaan anak

latlanun

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2008
Messages
315
Reaction score
0
Points
20
Salam warga CG,
Kepada anda yg tinggal dikawasan presint 15 dan presint 14,kg Dato' Abu Bakar dan kawasan institusi Latihan Bangi.Saya ingin menawarkan untuk penjagaan anak tuan2 sepanjang tuan/puan kerja bermula hari Isnin hingga Jumaat dari jam 7 pagi- 5 petang. Isteri saya seorang surirumah menawarkan tawaran tersebut untuk kanak baru lahir hingga 5 tahun untuk seramai 4 orang sahaja.Sebarang maklumat boleh email [email protected] atau tel 0163162001:D:D
 
Sponsored Post

[email protected]

Fun Poster
Joined
May 13, 2010
Messages
602
Reaction score
6
Points
15
Bagus tu bro....jgn ramai2 nanti x dpt nk beri perhatian mcm kat tmn asuhan, ak dulu pun cr org jg gak last2 anak ak sampai dh ssh nk balik sbb dh terlalu manja dgn pengasuh jiran ak sendiri

Skrg dh besar & sekolah so anto kat umah org tua ak pulak, so ak ingat org umah ak nk amik option bersara awal mungkin nk buat keje mcm ni sng, fulus pun masuk....tp jgn takut hehehe...ak jauh dr tpt bro....& x potong jln bro...

"Selamat Mendidik & Mengasuh"
 

latlanun

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2008
Messages
315
Reaction score
0
Points
20
xde hal,sy buat pun sbb anak2 dh besau....so sape ada nak cari pengasuh anak leh tel/email secepat mgkin,jgn terlmbat,kuota hya tuk 4 org je...
 

latlanun

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2008
Messages
315
Reaction score
0
Points
20
bump....:D sesape yg memerlukan jangan segan email ke, tepon ke...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register