To Sell Perkhidmatan Membuat Blog. RM50 Sahaja

CG Sponsors




ayiem676

Active+ Member
Joined
May 12, 2011
Messages
3,797
Reaction score
69
Points
35
Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua..

Datang disini nak membawa hajat.. Thread lepas kena buang ngan mode..:(:)(( salah section katanya.



Kepada sesiapa yang teringin nak buat blog tapi tak tau nak buat camner. Bolehlah guna perkhidmatan saya. Saya cas RM50Sebulan jaga, macam warranty ah. Since xde keje kat opis ni nak buat ah side income. Pada sesape nak saya buat blog tu boleh pergi ke blog saya. http://designblog4u.blogspot.com/. Alhamdulilah adalah yang da tempah dan puas hati... mailaa singgah dulu.. Kalau ada yang nak buat poster atau banner sekolah atau universiti pun jemput lah ke blog saya :)):)).. cas murah je ni. Bantu org niaga :">:">.. dijamin puas hari..hihi. :)cgrock .















servis tt mmg mantopp...murah dan menjimatkan...:)paid:)paid
CUSTOMER KAMI :

+ http://rumahhomestayjengka.blogspot.com/

+http://beraintergratedresources.blogspot.com/

+ [STRIKE]http://skyfruits2u.blogspot.com/[/STRIKE] - admin dia tukar template pas maintanance date.

+ http://arasmalls.com/

+ rebetinstaforex.blogspot.com

+ http://ksealmalaysia.blogspot.com/

+ http://istore-collection.blogspot.com/

+ http://sekmabandartenggara.blogspot.com/

+ http://infopublicgold.blogspot.com/

+ http://tone-excel-prepaid.blogspot.com/

+ http://tmkskst.blogspot.com/

+ http://spcr.com.my

+ http://faizara4u.blogspot.com/

+ http://usgfxmalay.blogspot.com

+ http://beritakedaikopi.blogspot.com/

+ http://yourfinanceadvice.blogspot.com/

+ http://hismiy.blogspot.com/

+ http://loveinparfums.blogspot.com

+ http://deaidabridal.com

+ http://cari.gold

+ http://yslmbiz.blogspot.com/


:)cgrock:)cgrock:p
 
Last edited:
Sponsored Post

ayiem676

Active+ Member
Joined
May 12, 2011
Messages
3,797
Reaction score
69
Points
35
Bump post baru.. alahai ... hahaha
 

X Lupa Dot Com

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2012
Messages
160
Reaction score
1
Points
15
Bump Untuk TT

p/s: jgn lupa ping untuk memaksa robot google indeks blog anda
 
Sponsored Post
Top
Log in Register