Perkhidmatan Jurutaip.

CG Sponsors




husnafikri3009

Freshie
Joined
Jan 9, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Bagi sesiapa yg memerlukan perkhidmatan saya untuk menaip
surat-surat, bahan bacaan,atau sebagainya boleh hubungi
saya untuk memberi tugasan.

Hubungi saya pada talian: +60173472956-Nurul.

Hanya di kawasan KL sahaja.
Bayaran adalah mengikut helaian kertas.
Ia juga boleh dirunding mengikut tugasan yg diberi.

Terima kasih.:)
 
Sponsored Post

azrul282

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,686
Reaction score
59
Points
30
kepada2 kwn2 kat luar sana,sape2 ade boss2,atau yg wat bisnes xde kerani lagi leh try perkhidmatan ni.
 

nazree4658

Fun Poster
Joined
May 11, 2009
Messages
519
Reaction score
0
Points
10
macam best..nak jugak la..
eden ni xde la berape nak handal menaip nih..
area johor and perak(Coming soon)
moh pakat kasi esemen korang kat aku, bia aku taipkan
 

azrul282

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,686
Reaction score
59
Points
30
macam best..nak jugak la..
eden ni xde la berape nak handal menaip nih..
area johor and perak(Coming soon)
moh pakat kasi esemen korang kat aku, bia aku taipkan
salam bro,iklan dia ni nak amik keje taip menaip.maknanya dia offer kat mane2 company utk taip dokumen diorg.
 

husnafikri3009

Freshie
Joined
Jan 9, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
hi nazree...

awk cubalah buat bisnes ni dikawasan tempat awk tu..
mesti best punye..
 

husnafikri3009

Freshie
Joined
Jan 9, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Perkhidmatan yg saya tawarkan tidak mahal.. anda tidak perlu risau.. semuanya boleh dirunding..

terima kasih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register