BTC USD 23,099.1 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perkhidmatan buat laman web kedai online/e-commerce/e-store

encikz

Active Member
Messages
1,771
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
Salam warga CG,

Anda mempunyai produk? Ingin jual secara online? Produk yang banyak dan inginkan pengurusan jual produk yang mudah lagi efektif? Kenapa tidak punyai laman web kedai online sendiri dengan domain anda sendiri?

Saya menawarkan khidmat membuat laman web kedai online dengan harga yang berpatutan iaitu RM480.00. Dibawah adalah apa yang akan anda perolehi.

- 1 Laman web kedai online/e-commerce/e-store
- Domain anda sendiri untuk 1 tahun. Contoh: http://www.kedaianda.com
- Webhosting untuk 1 tahun
- 100 email account
- Free tutorial cara menguruskan website sampai pandai
- Free consultation and support
- Design yang simple tetapi menarik
- Laman web kedai online anda mempunyai ciri-ciri berikut:-

* shipping options
* payment options
* newsletter
* sistem coupons discount
* sistem loyalty program atau gift kepada customer anda
* featured product

dan banyak lagi...

Promosi untuk bulan Disember 2009! FREE forum setup di laman web anda untuk memudahkan perbincangan anda dengan customer anda.
Sila PM jika berminat. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dithread ni. Atau sms/call zul 019-912 6114
 
Last edited:
Sponsored Post

encikz

Active Member
Messages
1,771
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
wah boleh buat web ke dulu dok kabor?

dulu buat untuk suka-suka jer...try benda-benda baru...dah ada kemahiran ni, nak offer la kat sape-sape yg brminat. En Zakaria, buat projek ape leni? Jual tanah saya slow sikit pasal stay KL skrg...kalau ada tanah pulau tepi pantai dalam 1 ekar, harga murah, bagitau ar...sy ada ready buyer...:)
 

encikz

Active Member
Messages
1,771
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
Bump...apa-apa website pun aku buat, tapi bukan yang MLM, Matrix system, skim cepat kaya, affiliate program...yang jenis macam tu aku tak buat...bagitau website jenis ape dan bajet anda, aku cuba consult tengok lagu mane...agen-agen hartanah yang nak buat website property listing pun aku boleh buat...website jenis tu aku amik RM600 ajer...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register