CG Sponsors




eh?

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2009
Messages
8,643
Reaction score
73
Points
70
salam..
aku dah selak thread lama..tak jumpa la pulak...
sorry ler kalu dah ada..

kat mana aku boleh beli perak samada dlm bentuk coins,bar atau jongkong??
berapa harga 1gram perak sekarang??
adakah perak ni jugak satu elemen pelaburan yang bagus spt emas?
aku ada baca dlm beberapa blog mengenai perak..
tapi rasanya tak de artikel yg detail mengenainya...

harap ada yg dpt membantu..
mekasih

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

eh?

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2009
Messages
8,643
Reaction score
73
Points
70
mcm mana nak tahu kadar harga perak?
 

cdan

Active+ Member
Joined
Aug 8, 2006
Messages
4,382
Reaction score
367
Points
41

eh?

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2009
Messages
8,643
Reaction score
73
Points
70
okey..cun..
tq cdan
 

Silveray

Active Member
Joined
Dec 20, 2009
Messages
1,171
Reaction score
14
Points
25
tq bro cdan tepek blog saya..

ya bleh tengok koleksi silver coin ngan bar kat blog tu..
 

cdan

Active+ Member
Joined
Aug 8, 2006
Messages
4,382
Reaction score
367
Points
41
Public Gold akan melancarkan jual beli silver mulai 28 Februari 2010
Public Silver dalam saiz 1kg

tunggu kemunculannya nanti .....
 

JEMPOL

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2007
Messages
798
Reaction score
4
Points
15
Public Gold akan melancarkan jual beli silver mulai 28 Februari 2010
Public Silver dalam saiz 1kg

tunggu kemunculannya nanti .....
Aku dah usha silver berbulan dah.Memang potensi besar sebab dia digunakan dalam industry.Baguslah kalu Public buat Silver pulak tahunni sebab aku yakin silver akan naik nanti..berganda ganda..
 

logammaut

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2009
Messages
9,830
Reaction score
450
Points
91
Spot silver turun menjunam 7% kepada 15.26. Peluang baik utk investment. Tapi skang ni ada ke investment scheme/plan utk silver?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register