Pening nak pilih program prepaid mana satu?

CG Sponsors




visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Salam all CGrians...

1st of all nak mintak maaf kat mod/admin kalau saya bukak thread di salah tempat atau ada apa2 cara saya buat ni tak betul... ampun beribu ampun...

adalah niat saya yang tak berapa pandai ni hanya lah nak minta pendapat sebab saya dah pening...

hajat awal nak mencari mana2 program prepaid yang boleh saya gandingkan dengan bisnes streamyx yg saya tgh buat sekarang ni...

sekali masuk ruangan 'Prepaids, Dealers, Agents' ni... Masya Allah... berapa punya banyak program prepaid daaaa.... sampai ana pun naik fenin daaaa.... yg online yg tak online semua ada... pastu komisyen pulak macam2... adehhh fenin....

kalau ada yang sudi bagi tunjuk ajar dan bimbingan serta nasihat tu... tolon lah hamba... nak pilih program yg mana satu ni? apa sebenarnya ciri2 program prepaid yg bagus dan selamat? apa yang perlu diambil kira dan apa yg perlu dielakkan?

Isk... pening... peninggg...
 
Sponsored Post

sokia

Legendary Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
16,256
Reaction score
5
Points
115
Tn duk bangi kan, kat kajang prima Ada 1 company..mastereload

sy join 2005 lagi kalu tak silap la.. Tp dah tak buat, just beli utk topup diri sendiri je.. Detail Ada di web ni www.webme4u.com/abc

Tn boleh usar sini... Tak pun boleh p jenguk hq dia
 

sokia

Legendary Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
16,256
Reaction score
5
Points
115
Detail mastereload sy tak tau dah... Pasal dah lama x buat.. Sekadar btau je Ada cmpany kat kajang prima Ada company topup
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,445
Reaction score
302
Points
131
Mw-pay kan ade..
jual prepaid bole, taja org bole, dpt bonus dari total jualan prepaid pon ade..

YM fms016 jika berminat..
 

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
nak gandingkan mcm mana tu?
maksud saya ganding tu ialah... saya from time to time bukak gerai... sama ada kat tepi2 jalan atau kat pasar malam / pasar pagi atau kat masjid time solat jumaat...

so saya terfikir lah sambil2 saya promote broadband streamyx tu why not saya jual sekali prepaid... at least dapat gak untung runcit secara real time... maklum lah... streamyx ni tak boleh dapat income terus semasa pendaftaran... nak kena tunggu streamyx siap dipasang dulu baru leh dapat bayaran...

itu lah yang saya maksudkan dgn gandingan tu...
 

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Tn duk bangi kan, kat kajang prima Ada 1 company..mastereload

sy join 2005 lagi kalu tak silap la.. Tp dah tak buat, just beli utk topup diri sendiri je.. Detail Ada di web ni www.webme4u.com/abc

Tn boleh usar sini... Tak pun boleh p jenguk hq dia
thanx sokia... saya mmg dok Bangi...

saya dah ushar dah mastereload tu... yang saya agak rasa berat sikit sebab ada Maintain MINIMA RM10 sahaja tiap-tiap bulan untuk layak semua bonus tu... hmm... susah jugak bila dah ada maintenance macam ni... kalau saya sendiri nak buat Insya Allah boleh tapi untuk org2 biasa especially yg tak biasa dgn perniagaan... MUNGKIN mereka akan rasa terbeban... maksudnya kat sini diorang terpaksa buat sales utk dpt bonus... takde sales takde bonus... of coz I would be happy sebab secara tak langsung system akan menggerakkan downline2 saya buat sales secara rela paksa... atau paksa rela... mana2 je lah yg berkenaan... hehehe

hmm... mungkin ni jugak lah antara sebab nape sokia berenti buat kot? maaf kalau salah...

tentang kebaikan2 mastereload ni tak lah saya tau dan pasti betul2... sebab saya sekarang ni belum boleh betul2 dapat bezakan lagi antara satu program dgn program yg lain...

still looking for other options...
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,445
Reaction score
302
Points
131
maksud saya ganding tu ialah... saya from time to time bukak gerai... sama ada kat tepi2 jalan atau kat pasar malam / pasar pagi atau kat masjid time solat jumaat...

so saya terfikir lah sambil2 saya promote broadband streamyx tu why not saya jual sekali prepaid... at least dapat gak untung runcit secara real time... maklum lah... streamyx ni tak boleh dapat income terus semasa pendaftaran... nak kena tunggu streamyx siap dipasang dulu baru leh dapat bayaran...

itu lah yang saya maksudkan dgn gandingan tu...
Mwpay xde maintenance..
downline jual, ko dpt untung..
dan, ko dpt masuk jackpot, dpt lagi bonus bulanan..

http://www.mw-pay.com/mys/member/jackpottop30.aspx
 
Sponsored Post
Top
Log in Register