Pening Nak Design Blog..Biar JS settlekan!!!

CG Sponsors




john sparrow

Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,725
Reaction score
389
Points
46


Berminat kalu..pm saya atau klik Siggy
 
Last edited:
Sponsored Post

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
Kalau buat web bape lak?
 

hafyz1984

Active+ Member
Joined
May 26, 2011
Messages
4,790
Reaction score
696
Points
76
Salam bro John Sparrow,

Sebelum ni pernah buat blog untuk forumers CG atau customers lain tak? Boleh bagi link? Mau tengok la...

Kau kata kasi promote jgak blog tu? Promotion yang macam mana eh?

Lagi satu ada e-form? Ada 5 e-form? Form apa?
 

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,769
Reaction score
355
Points
86
pm me also tentang soklan diatas
 

john sparrow

Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,725
Reaction score
389
Points
46
Salam bro John Sparrow,

Sebelum ni pernah buat blog untuk forumers CG atau customers lain tak? Boleh bagi link? Mau tengok la...

Kau kata kasi promote jgak blog tu? Promotion yang macam mana eh?

Lagi satu ada e-form? Ada 5 e-form? Form apa?
waalaikumusalam..nak tgk ke..

http://takafulmymedicalcard.blogspot.com/
http://produk-intim2u.blogspot.com/
http://extreme-supplement.blogspot.com/
http://shoponline2u.blogspot.com/

ish banyak lagi la dr CG members dah buat.. haha..kenapa? nak buat ke?:)
 

john sparrow

Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,725
Reaction score
389
Points
46
assalamualaikum dan selamat pagi warga CG..Kedai dah dibuka!!! untuk 26/05/2012
 

john sparrow

Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,725
Reaction score
389
Points
46
Salam bro John Sparrow,

Sebelum ni pernah buat blog untuk forumers CG atau customers lain tak? Boleh bagi link? Mau tengok la...

Kau kata kasi promote jgak blog tu? Promotion yang macam mana eh?

Lagi satu ada e-form? Ada 5 e-form? Form apa?
eh ada lagi http://sitiawan-takaful.blogspot.com/

lepas tu promote URL tu maksudnya saya akan blast ke 10000 email user (Malaysia sahaja)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register