To Sell Pengeluar & Pembekal Aiskrim Soft Ice Cream

CG Sponsors




ice_mans

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2010
Messages
404
Reaction score
3
Points
15
Kebanyakan Mesen Soft Ice Cream mempunyai berat hampir 100 kg keatas.

3 orang dewasa diperlukan untuk mengangkat machine tersebut.
Dengan kepakaran kami seorang sahaja boleh angkat dan memudahkan keluar masuk kereta @ kenderaan anda

Machine juga bermacam2 brand dan kualiti yang ada di Malaysia.

ada yang murah dan ada yang mahal.

yang membezakan setiap machine adalah dari segi saiz,kualiti,dan power sesuatu machine,jaminan dari Kilang dan mudah atau susah untuk dapatkan sparepart.

ada usahawan membeli machine tetapi tidak pandai menggunakan atau menyelengarakan machine dengan cara yang betul.

anda ada masalah dengan machine anda?
Boleh Hubungi saya untuk perkongsian ilmu.

Call/Sms/Whatsapp saya ; Lokman - 017-7427743




Pengeluar / Pembekal
Serbuk Soft Ice cream

[SIZE="7"

Serbuk Soft ice Cream cara membancuh tidak susah dengan teknik yang betul akan menghasilkan bancuhan mudah terbaik

1 kilo serbuk apabila sudah di bancuh dengan air masak akan menghasilkan 75 cone hingga 100 cone aiskrim


kelebihan menggunakan serbuk:

1.Tidak perlu simpan di dalam Freezer
2.Serbuk tahan hingga 1 tahun
3.Bahan-Bahan membuat serbuk,mendapat sijil Halal daripada JAKIM
4.Mudah di bawa kemana2, time bisnes,stok dalam machine habis, boleh terus bancuh serbuk di tempat berniaga

Cara bancuhan akan kami ajarkan kemudian:
Bancuhan yang betul dan menggunakan serbuk daripada Waiez Soft ice Cream akan menghasilkan Rasa Sangat Enak dan Sangat Sedap
Penghantaran serbuk percuma ke seluruh semenanjung Malaysia


KAMI JUGA MEMBEKAL PERALATAN PERNIAGAAN SOFT ICE CREAM - PERTAMA DI MALAYSIA PERNIAGAAN SOFT ICE CREAM SECARA BERGERAK ( MOBILE) BOLEH DIMUATKAN KE KERETA SEKECIL PERODUA KANCIL



[COLOR="Blue"]1- Mesin - Jaminan 1 tahun
2- Sticker - Stiker berkualiti dan menarik
3- Pemegang khas pada mesin - Stainless Stell
4- Roda khas pada mesin - Roda besi berkualiti untuk tampung
mesen seberat 120 kg
5- Meja khas (boleh lipat)-Mudah Alih,Siap roda khas,Mesen tidak perlu di angkat,apabila diatas meja, hanya tinggal tarik dan tolak mesen,sangat mudah.
6- Rail khas - Tempat untuk meletak mesen dlm kenderaan
7- Serbuk 15 Kg
8- 1400 kon
9- Bekas bancuhan - tempat membancuh serbuk
10- Alat pembancuh - Alat untuk cairkan bahan
11- Bunting Waiez
12- Business Card
13- Marketing Online* - Mudah.com , Forum, facebook dll
14- Marketing Offline* - Sebarang flyers,banting dll
15 - Teknik kendali mesin - akan diberi tunjuk ajar A-Z
16- Teknik jaga mesin - akan diberi tunjuk ajar A-Z
17- Teknik membuat Ais Krim Waiez -akan diberi tunjuk ajar A-Z
18- Teknik pemasaran Waiez - teknik2 yg perlu
19- Generator Khas berkualiti ( Jaminan 6 Bulan)
20- Servis percuma setiap tahun
21- Teknik cuci mesin[/SIZE] - akan diberi tunjuk ajar.
*Sah untuk RAKAN NIAGA WAIEZ soft ice cream sahaja...


UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI SAYA: Call/Sms/Whatsapp:
017-7427743 ( LOKMAN
http://www.wasap.my/60177427743
)


Salam tt, saya dah terima dan dah buat asikrim...nak buat soft aiskrim xder mesin...sedap giler...bau dia pun wangi.
da g collect slasa lepas... dan da bancuh pon...... xde machine... guna ice je la jwb nye... kekkeke.... terbaekkk ni.... rasa mmg sedapppp.. recommended.. kalo de machine msti lg sedap kan TT...
[/B][/COLOR]
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

degaOne

Active+ Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25

ice_mans

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2010
Messages
404
Reaction score
3
Points
15
[/B][/SIZE]

:)cgrock TERBAIK BOS !! .. hehehe :D

Serbuk soft eskrem lebih mudah sbenarnya dari beli siap liquid. cuma kena kerja skit la utk blend tapi tahan lama. Liquid pula kena ada freezer utk simpan kasi sejuuuuuk ..

Lai Lai Serbuk Lai Lai !!!
yupsz betul tue :) nanti tuan rasa dulu itu serbuk kalau ok , dah boleh oder byk2..... hihihihi
 

Rizz one

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
3,922
Reaction score
42
Points
30
kawe pun nok try boh....guane rase
 
Sponsored Post
Top
Log in Register