BTC USD 22,957.1 Gold USD 1,924.84
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ikhlaskanhati

Fun Poster
Messages
288
Joined
Jan 31, 2016
Messages
288
Reaction score
104
Points
33
Assalamualaikum dan Salam sejahtera…

Penapis air Cuckoo yang berkualiti untuk dijual secara ansuran atau tunai dengan harga berpatutan .

Sekiranya anda membeli penapis air Iris Top ini secara ansuran, anda hanya perlu membayar RM75 sahaja sebulan.


Harga tunai adalah RM 3999 sahaja. Sekiranya anda membeli penapis air Iris Top ini secara tunai, anda akan memperoleh periuk nasi Cuckoo percuma bernilai RM 1010 dan servis percuma selama 2 tahun bernilai* RM1100 (RM550 X 24 bulan) .


Promosi ini tanpa perlu deposit, tanpa slip gaji, dan tanpa penjamin. Anda mampu untuk memiliki penapis air yang berkualiti ini.


Berasal dari Korea, Cuckoo adalah jenama antarabangsa yang telah memasuki pasaran negara-negara utama dunia.

Penapis air Cuckoo dapat menyingkirkan logam berat, kotoran, sisa pepejal, bakteria, virus, tanah, karat, bau klorin dan pelbagai lagi.

Terdapat juga mineral yang dibekalkan melalui sistem penapisan, dan terdapat sebanyak 4 jenis penapis di dalam sistem tapisan Cuckoo.


Penapis 1 --- Sediment Filter - Untuk menapis pelbagai bahan yang kasar seperti tanah, rambut dan sebagainya.

Penapis 2
--- Pre Carbon Block Filter - Untuk menyerap bau yang tidak menyenangkan seperti bau klorin dan sebagainya.

Penapis 3 --- Natural Filter - Untuk menyerap bau yang tidak menyenangkan dan membekalkan mineral dan alkali.

Penapis 4
--- Nanopositive Filter - Untuk menapis kuman berbahaya seperti virus dan bakteria serta menyerap pelbagai logam berat yang membahayakan.

Air yang ditapis melalui penapis air Cuckoo bersifat alkali ringan yang baik untuk kesihatan anda terutama untuk kesembuhan dan pencegahan penyakit serta menguatkan lagi sistem imun badan anda.

Air yang ditapis melalui Iris Top ini boleh diperoleh dalam suhu bilik, sejuk dan panas. Sangat berbaloi untuk dimiliki seisi keluarga mahupun yang belum berumahtangga. Tempahlah sekarang sementara promosi masih berjalan.


Cara-cara memohon untuk pembelian ansuran penapis air Cuckoo:



1) Muat turun dan print 3 borang seperti disertakan dengan lengkap dan selepas mengisi ketiga-tiga borang tersebut, ambil gambar borang-borang yang diisi dengan menggunakan handphone anda.

Perhatian : 3 nombor telefon dan satu email adalah perlu diisi dalam borang tersebut.

2) Muat turun dan print dokumen yang tertera ruangan untuk menempatkan IC dan Kad Debit/kredit anda seperti yang telah disertakan. Kemudian letakkan IC dan Kad Debit/kredit anda di tempat yang disediakan dan kemudian ambil gambar IC dan kad debit/kredit menggunakan handphone anda.

3) Kemudian emelkan 4 dokumen yang telah siap diisi kepada [email protected] .



Selepas saya menerima borang yang telah siap diisi dari anda, saya akan masukkan ke dalam sistem Cuckoo dan setelah itu anda akan menerima SMS dari pihak Cuckoo. Sila reply SMS kedua dari pihak Cuckoo dengan type 'Cuckoo Agree' diikuti dengan no. sales order. (No. sales order ini akan dihantar melalui email anda)


Sekiranya anda menempah pelan 7 tahun pembayaran, anda akan mendapat servis percuma selama 7 tahun. Servis ini merangkumi penukaran penapis 1 dalam tempoh sekitar 4 bulan sekali, penukaran penapis 2 dalam tempoh kira-kira 8 bulan sekali, penukaran penapis 3 & 4 dalam tempoh sekitar 12 bulan sekali. Servis ini bernilai RM550 setahun, bermakna anda akan menerima servis bernilai RM3850 secara PERCUMA ( RM550 X 7 tahun). Selepas tempoh 7 tahun habis dibayar, penapis air tersebut akan menjadi milik anda dan anda boleh memilih untuk terus membeli pakej servis sebanyak RM550 setahun atau sebaliknya.

Pemasangan boleh dilakukan di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Produk Cuckoo juga boleh ditempah bukan sahaja rakyat Malaysia, malah warganegara asing yang mempunyai passport dan kad debit/kredit juga.

Sekian terima kasih.
 

Attachments

  • 28.9 KB Views: 52
  • 2.2 MB Views: 62
  • 2.3 MB Views: 49
  • 2.6 MB Views: 92
  • 2.3 MB Views: 50
  • 1.3 MB Views: 62
  • 1.3 MB Views: 51
Last edited:
Sponsored Post

ikhlaskanhati

Fun Poster
Messages
288
Joined
Jan 31, 2016
Messages
288
Reaction score
104
Points
33
Mari beli penapis air Cuckoo jenama berkualiti
Tak kira di mana jua anda berada di Malaysia ni di semenanjung
Sabah Sarawak kedah perlis terengganu kelantan pahang melaka labuan negeri sembilan selangor
Putrajaya perak
Langkawi penang seremban johor baru kota baru
Kl sandakan tawau sabak bernam kajang mana2 je lah
kawasan kat msia ni boleh beli online tak kira apa bangsa melayu cina
india sabah sarawak atau warga asing pun boleh tak kira bangla
nepal maldive china indo pakistan semua boleh beli asal ada ic atau
passport dengan kad debit atau kad kredit. ..
 
Last edited:

ikhlaskanhati

Fun Poster
Messages
288
Joined
Jan 31, 2016
Messages
288
Reaction score
104
Points
33
Penapis air Cuckoo ni berkualiti tinggi mari lah beli takkan nak tunggu tahun depan baru nak beli nanti tahun depan kot2 nak beli kereta baru ke motor baru ke dah tu bila nak beli penapis air nye kalau tak beli takut menyesal pulak nanti jgn malu jgn segan buat apa nak malu dah besar kan buat je macam kedai sendiri seluruh malaysia boleh beli online takkan nak tengok je tak terliur ke nak ada penapis air baru berkualiti tinggi dari korea


Email [email protected]
 
Last edited:

ikhlaskanhati

Fun Poster
Messages
288
Joined
Jan 31, 2016
Messages
288
Reaction score
104
Points
33
Jom la beli penapis air cuckoo iris top ni terutama abg2 sado yg ada bini kat rumah murah2 je rm75 je sebulan takkan tak mampu kot beli rimsport keta rm750 sebijik mampu pulak betul tak abg2 sado sekalian kesian bini kat rumah duk menangis mintak belikan penapis air baru beli online je mudah cepat jimat masa jimat tenaga jimat duit pengangkutan mcm2 jimatlah


Email [email protected]
 
Last edited:

ikhlaskanhati

Fun Poster
Messages
288
Joined
Jan 31, 2016
Messages
288
Reaction score
104
Points
33
Terdapat 4 jenis penapis dalam sistem tapisan Cuckoo

Penapis 1*--- Sediment Filter - Untuk menapis pelbagai bahan yang kasar seperti tanah, rambut dan sebagainya.
Penapis 2*--- Pre Carbon Block Filter - Untuk menyerap bau yang tidak menyenangkan seperti bau klorin dan sebagainya.
Penapis 3*--- Natural Filter - Untuk menyerap bau yang tidak menyenangkan dan membekalkan mineral dan alkali.
Penapis 4*--- Nanopositive Filter - Untuk menapis kuman berbahaya seperti virus dan bakteria serta menyerap pelbagai logam berat yang membahayakan.

Sangat berkualiti dan berbaloi untuk seisi keluarga.
Order sekarang...seluruh Malaysia. Sila Hubungi;

Cuckoo Natural Executive

Email : [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register