Wanted Pembekal gula-gula hacks

CG Sponsors




gaara_hinata

Fun Poster
Joined
Jun 22, 2010
Messages
177
Reaction score
1
Points
15
salam warga cg,,
kalau ada pembekal gula-gula hacks sila hubungi sy
harga tawaran rm 148 sekotak, dalam satu kotak ada 10 bundle, satu bundle 2.5kg. kalau dapat seminggu 500 kotak ok dah. lagi banyak lagi bagus..
 
Sponsored Post

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
nak buat apa banyak2 mcm tu bro? apa2 pun good luck..
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
ok jugak ni...1 perasa je kan!
 

gaara_hinata

Fun Poster
Joined
Jun 22, 2010
Messages
177
Reaction score
1
Points
15
sekarang ni gula-gula hacks ni susah nak dpt byk, jadi member offer,,
kat kedai pon berapa biji je rm1
 

mtyeh36

Active+ Member
Joined
Jun 20, 2010
Messages
3,920
Reaction score
53
Points
30
lama dh xmkn gula2 hacks...
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,868
Reaction score
185
Points
528
hack hitam lau boh kat cermin keta org sodap nie.sbb tu tk kuar banyak dah kot.
hack banyak org cakap ketagih oo..
 

Guanjiek

Active+ Member
Joined
May 21, 2011
Messages
3,245
Reaction score
24
Points
30
hacks sekarang dah mahal aku tengok. lagipun hacks ni boleh jadi ketagih jugak. hacks hitam.
 

buntal5237

Fun Poster
Joined
Oct 5, 2009
Messages
717
Reaction score
2
Points
15
aku kalau raser ngantuk dlm klas aku isap hack ni..bagus gula3 ni..
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
gegule ni dah jadi rare?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register