PDF Cara-cara Membuat EA.

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17800
USD / JPY
105.611
GBP / USD
1.31095
USD / CHF
0.91751
USD / CAD
1.34156
EUR / JPY
124.411
AUD / USD
0.71277

CG Sponsors




Sponsored Post

imp

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2009
Messages
790
Reaction score
99
Points
20
Senang ja buat ea, cari satu basic shell ea, upgrade skit2 mengikut citarasa. Lepastu tambah parameter, filter, trigger dan logic, settle lah. Lg mudah dari buat indicator sbb ea xperlu buffers dan graphical object. Logical functions aja.
 

JudetteFx

Freshie
Joined
Apr 6, 2018
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
itu la.. tak ramai yg offer kelas buat EA...rasa aku mcm tak der kan..

:(:)(:)((
Zaman sekarang ada banyak dah website yang kita boleh buat ea secara mudah. Masukkan sahaja arahan yang perlu dan web itu akan buatkan tanpa perlu kita belajar coding.

Dah ada EA kita test pula No Deposit Bonus dari Atirox :)paid
 

nazir5481

Active Member
Joined
Apr 6, 2007
Messages
1,442
Reaction score
1
Points
25
Zaman sekarang ada banyak dah website yang kita boleh buat ea secara mudah. Masukkan sahaja arahan yang perlu dan web itu akan buatkan tanpa perlu kita belajar coding.

Dah ada EA kita test pula No Deposit Bonus dari Atirox :)paid
apo website tu boss...boleh share kat sini tak...???
 
Sponsored Post
Top
Log in Register