BTC USD 50,732.8 Gold USD 1,784.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PayPal

ml8883

Fun Poster
Messages
285
Joined
Dec 2, 2009
Messages
285
Reaction score
21
Points
25
Salam pada semua... Saya nak tanya adakah akaun Paypal mempunyai nombor akaun? Kalau ada macam mana nak tahu nya? Saya harap sesiapa yang tahu harap sila info kat saya ya. Terima kasih.
 
Sponsored Post

virtualbiz

Active+ Member
Messages
4,899
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
Salam pada semua... Saya nak tanya adakah akaun Paypal mempunyai nombor akaun? Kalau ada macam mana nak tahu nya? Saya harap sesiapa yang tahu harap sila info kat saya ya. Terima kasih.

takde..dia just ada id jer..
id tu ialah email yg ko gunakan masa nk register paypal..
id tu jgklah yg ko gunakan untuk login paypal..

kalau org nk transfer duit kt ko, bg jer id (email) paypal ko tu...itu sahaja..:)cgrock

selamat ber-paypal :D
 

mamza

Active Member
Messages
2,032
Joined
May 24, 2008
Messages
2,032
Reaction score
1
Points
30
betul tu.. paypal takde no akaun.. email kita adalah ID paypal..
transaksi ni selamat walaupun guna email.. tp jangan samapi org tahu email kita
 

azanney

CG Top Poster Club
Messages
48,941
Joined
Oct 18, 2008
Messages
48,941
Reaction score
352
Points
131
betul tu.. paypal takde no akaun.. email kita adalah ID paypal..
transaksi ni selamat walaupun guna email.. tp jangan samapi org tahu email kita

bagus la kalo tau..senang nak bg duit...:p
 

ml8883

Fun Poster
Messages
285
Joined
Dec 2, 2009
Messages
285
Reaction score
21
Points
25
paypal

takde..dia just ada id jer..
id tu ialah email yg ko gunakan masa nk register paypal..
id tu jgklah yg ko gunakan untuk login paypal..

kalau org nk transfer duit kt ko, bg jer id (email) paypal ko tu...itu sahaja..:)cgrock

selamat ber-paypal :D

terima kash ya..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register