passiverevshare - passiverevshare.com

CG Sponsors




rebellion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 3, 2010
Messages
16,045
Reaction score
46
Points
135



Passiverevenueshare - 3 Day Prelaunch!! No Sponsoring Required!

Program Type : 100% revenue share

Buy position at $2, and each position earns up to $3.25

There is a 50% repurchase on earnings.

Ref com , 3 levels (6% / 5% / 4% )


http://www.passiverevshare.com/?ref=rebellion
 
Sponsored Post

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
projek baru..rajin sungguh dewa rebellion mencari
 

Joyee

Active+ Member
Joined
May 25, 2010
Messages
4,394
Reaction score
0
Points
20



Passiverevenueshare - 3 Day Prelaunch!! No Sponsoring Required!

Program Type : 100% revenue share

Buy position at $2, and each position earns up to $3.25

There is a 50% repurchase on earnings.

Ref com , 3 levels (6% / 5% / 4% )



Ha...ha...aku dah terjun juga kat sini...boleh gak buat duit sambil promote biz aku....


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

mega02

Legendary Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
16,505
Reaction score
0
Points
110

Ha...ha...aku dah terjun juga kat sini...boleh gak buat duit sambil promote biz aku....


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
MARI MARI RAMAI TERJUN.... BOLEH BUAT DUIT MINUM KOPI PAGI:)cgrock
 

rebellion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 3, 2010
Messages
16,045
Reaction score
46
Points
135
berapa lama balik modal?
ni program revenue share, bukan pasif biasa

dalam 1 minit pun boleh balik modal, silap cara sampai sudah tak balik modal pun boleh

baca ar konsep revenue share macam mana, standby betul2 depan komputer time launch jer, ekeke :)paid
 

srizall

Active Member
Joined
Sep 7, 2010
Messages
1,066
Reaction score
0
Points
20
ni program revenue share, bukan pasif biasa

dalam 1 minit pun boleh balik modal, silap cara sampai sudah tak balik modal pun boleh

baca ar konsep revenue share macam mana, standby betul2 depan komputer time launch jer, ekeke :)paid

hehehe..duit tak dpt..advertise gerenti dpt. :)cgrock
 

daya9746

Active Member
Joined
Apr 9, 2006
Messages
2,289
Reaction score
0
Points
20
Dah tak lama dh nk launch....register...fund terus...ttunggu launch..terus buy ads share....Insya Allah kalo buy masa launch tu....10 minit dh dpt profit. Jgn tak guna kredit utk promote biz anda ke selluruh dunia. Set masa launch tu kul brape time msia.

Join klik
disini
 
Sponsored Post
Top
Log in Register