--- part time real estate agent at johore ---

CG Sponsors




mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
Salam,

saya nak mencari part time job sebagai real estate agent kat johor .... Ada sesapa tau mcmana nak cari dan sykt mana yg komisyen gempak ....
 
Sponsored Post

cyberqash

Fun Poster
Joined
May 3, 2006
Messages
326
Reaction score
3
Points
15
rasanya komisen lebih kurang jer antara agensi, cuma ko sendiri je yg boleh bikin gempak dgn berjaya jual property yg harga gempak2.
 

evilgoodguy

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,306
Reaction score
38
Points
30
Salam,

saya nak mencari part time job sebagai real estate agent kat johor .... Ada sesapa tau mcmana nak cari dan sykt mana yg komisyen gempak ....
klau nak cover area jb ada laaa.... leh contact aku atau pun smartincome...
 

smartincome

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
2,571
Reaction score
0
Points
20
Betul tu...

Sila contact evilgoodguy @ saya...

Kita boleh jumpa area JB ni...
 

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
terima kasih bro .... saje je nak tmbah kekayaan .....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register