Panduan Beli & Borong Perabut Murah dari China

CG Sponsors




dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,056
Reaction score
1,445
Points
206


PANDUAN PERTAMA SEUMPAMANYA DI MALAYSIA & DI BUMI!
Bagaimana Anda Boleh JIMAT PULUHAN RIBU RINGGIT Dengan Membeli PERABOT & KELENGKAPAN RUMAH Secara TERUS DARI CHINA!!

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina



Panduan ini telah dihasilkan oleh En Khalid Hamid dengan kerjasama BGST Resources Sdn Bhd (En Izat & Pn Zue). En Khalid merupakan seorang usahawan internet dan juga trader yang terkenal di Malaysia. Panduan trading yang beliau hasilkan telah dimiliki lebih 14,000 trader di serata Malaysia, Brunei, Singapura, dan Indonesia.

BGST pula merupakan shipping agent yang telah berpengalaman lebih 6 tahun menganjurkan kursus borong China dan membawa lebih 3,000 peserta trip borong ke Guangzhou, China. Para peserta yang mengikuti trip mereka telah berjaya menjana jualan sehingga puluhan ribu ringgit sebulan, dengan menjual barang yang diborong secara terus dari China.

En Khalid telah beberapa kali membeli perabot secara terus dari China dengan bantuan BGST. Kerjasama mereka telah menghasilkan panduan yang tepat dan lengkap mengenai proses pembelian perabot secara terus dari China.

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina

MENGAPAKAH PANDUAN INI DIHASILKAN? SEBAB RAMAI SANGAT YANG NAK TAHU!
Idea menghasilkan panduan lengkap ni tercetus apabila salah satu post kami buat di FB mendapat bilangan Like, Komen, Tag dan Share yang SANGAT LUAR BIASA!

BELI SATU BARANG PUN BOLEH JIMAT BANYAK?!

Beli perabot kat China ni tak sesuai untuk mereka yang nak beli sikit, tapi ada barang yang sangat berbaloi kalau anda tahu perbezaan harganya di Malaysia walaupun untuk 1 unit! Contohnya macam Emperor Leather Sofa set ini.



Kat sini dalam RM20,000 – 30,000. Kalau kat sana bawah RM6,000 (10,000 Yuan) pun boleh dapat (kena tahu lah nak cari di mana, ada kami share dalam panduan tu). Jadi, beli satu barang ni pun penjimatannya dah boleh cover kos flight + visa + hotel + shipping. Nampak tak?

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina

Panduan ni sesuai untuk semua lapisan masyarakat, terutamanya umat Islam kerana kami akan bagitahu di mana lokasi restoran halal. Jika anda dari Brunei, Singapura dan Indonesia, panduan ini juga sesuai untuk anda asalkan anda faham Bahasa Malaysia. Soal penghantaran perabot pula, anda boleh pilih samada mahu menggunakan "shipping agent" dari Malaysia atau dari negara anda.

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina

Dengan panduan ini, anda tak perlu buang masa. Anda tak akan teraba-raba. Anda tak perlu tinggal lama di sana. Anda tak perlu takut ditipu atau tersilap langkah. Anda akan tahu bagaimana nak ke sana daripada Malaysia, tinggal di mana dan makan di mana. Anda boleh terus tahu di mana tempat untuk membeli kesemua barangan yang anda perlukan. Anda boleh elak 5 tempat yang akan membuang masa anda. You’ll make the most of your time there and avoid making our costly mistakes!

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina

PANDUAN NI SANGAT SESUAI UNTUK MEREKA YANG NAK:

Jimat banyak wang dalam membeli perabot
Sumbat perabot-perabot untuk masuk rumah baru
Nak design perabot yang special dan belum masuk ke Malaysia
Nak beli banyak perabot sekaligus untuk kedai / restoran / pejabat sendiri
Nak beli perabot / hiasan tertentu untuk rumah
Property investor yang nak masukkan perabot ke dalam rumah untuk disewakan
Berniaga perabot secara kecil-kecilan (tetapi, ada perkara anda perlu awasi. Dalam panduan ni ada kami ceritakan).

AWAS! PANDUAN INI TIDAK SESUAI UNTUK MEREKA YANG...

Tidak mempunyai wang tunai, sebab di sana kad kredit tidak boleh digunakan.
Nak barang cepat, kerana proses penghantaran akan memakan masa.
Berhajat nak beli barang sikit-sikit (kerana anda akan rugi pada shipping cost).
Tinggal di flat / apartment / kondominium, kerana barang bersaiz besar sukar untuk dibawa naik ke rumah anda.

INI ANTARA ISI KANDUNGAN PANDUAN INI...

5 tempat yang tak perlu anda buang masa untuk survey.
3 lokasi restoran halal.
Suasana membeli-belah di sana melalui video yang disediakan.
Peta lokasi di mana tempat anda patut memulakan “furniture hunting” anda.
Cara ke sana dari Malaysia atau dari mana-mana sahaja.
3 hotel terbaik yang patut anda pilih beserta sebab-sebabnya.
15 barangan yang berbaloi dibeli di sana.
Bagaimana jimat ribuan Yuan shipping & transportation charges supplier di sana.
Step-by-step proses pembelian sampailah ke penghantaran perabot ke pintu rumah anda.
Skrip & tips berunding untuk dapatkan diskaun & tanpa perlu bayar deposit yang tinggi!
Apps smartphone yang wajib install sebelum anda ke sana.
BONUS! Bagaimana membeli perabot tanpa perlu ke China
DAN MACAM-MACAM LAGI LAH! MEMANG LENGKAP KAW-KAW DARI A SAMPAI Z!

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina
 
Sponsored Post

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,056
Reaction score
1,445
Points
206
YEAHHHHHHHHHHHH MARRREYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

PANDUAN NI SANGAT SESUAI UNTUK MEREKA YANG NAK:

Jimat banyak wang dalam membeli perabot
Sumbat perabot-perabot untuk masuk rumah baru
Nak design perabot yang special dan belum masuk ke Malaysia
Nak beli banyak perabot sekaligus untuk kedai / restoran / pejabat sendiri
Nak beli perabot / hiasan tertentu untuk rumah
Property investor yang nak masukkan perabot ke dalam rumah untuk disewakan
Berniaga perabot secara kecil-kecilan (tetapi, ada perkara anda perlu awasi. Dalam panduan ni ada kami ceritakan).

AWAS! PANDUAN INI TIDAK SESUAI UNTUK MEREKA YANG...

Tidak mempunyai wang tunai, sebab di sana kad kredit tidak boleh digunakan.
Nak barang cepat, kerana proses penghantaran akan memakan masa.
Berhajat nak beli barang sikit-sikit (kerana anda akan rugi pada shipping cost).
Tinggal di flat / apartment / kondominium, kerana barang bersaiz besar sukar untuk dibawa naik ke rumah anda.

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,056
Reaction score
1,445
Points
206
YEAHHHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYYYY!

INI ANTARA ISI KANDUNGAN PANDUAN INI...

  • 5 tempat yang tak perlu anda buang masa untuk survey.
  • 3 lokasi restoran halal.
  • Suasana membeli-belah di sana melalui video yang disediakan.
  • Peta lokasi di mana tempat anda patut memulakan “furniture hunting” anda.
  • Cara ke sana dari Malaysia atau dari mana-mana sahaja.
  • 3 hotel terbaik yang patut anda pilih beserta sebab-sebabnya.
  • 15 barangan yang berbaloi dibeli di sana.
  • Bagaimana jimat ribuan Yuan shipping & transportation charges supplier di sana.
  • Step-by-step proses pembelian sampailah ke penghantaran perabot ke pintu rumah anda.
  • Skrip & tips berunding untuk dapatkan diskaun & tanpa perlu bayar deposit yang tinggi!
  • Apps smartphone yang wajib install sebelum anda ke sana.
  • BONUS! Bagaimana membeli perabot tanpa perlu ke China
DAN MACAM-MACAM LAGI LAH! MEMANG LENGKAP KAW-KAW DARI A SAMPAI Z!

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,056
Reaction score
1,445
Points
206
YEAHHHHHHHHHHHHHHH MARRREEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Panduan ni sesuai untuk semua lapisan masyarakat, terutamanya umat Islam kerana kami akan bagitahu di mana lokasi restoran halal. Jika anda dari Brunei, Singapura dan Indonesia, panduan ini juga sesuai untuk anda asalkan anda faham Bahasa Malaysia. Soal penghantaran perabot pula, anda boleh pilih samada mahu menggunakan "shipping agent" dari Malaysia atau dari negara anda.

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina

Dengan panduan ini, anda tak perlu buang masa. Anda tak akan teraba-raba. Anda tak perlu tinggal lama di sana. Anda tak perlu takut ditipu atau tersilap langkah. Anda akan tahu bagaimana nak ke sana daripada Malaysia, tinggal di mana dan makan di mana. Anda boleh terus tahu di mana tempat untuk membeli kesemua barangan yang anda perlukan. Anda boleh elak 5 tempat yang akan membuang masa anda. You’ll make the most of your time there and avoid making our costly mistakes!

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,056
Reaction score
1,445
Points
206
YEAHHHHHHHHHHHH MARRREYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

PANDUAN NI SANGAT SESUAI UNTUK MEREKA YANG NAK:

Jimat banyak wang dalam membeli perabot
Sumbat perabot-perabot untuk masuk rumah baru
Nak design perabot yang special dan belum masuk ke Malaysia
Nak beli banyak perabot sekaligus untuk kedai / restoran / pejabat sendiri
Nak beli perabot / hiasan tertentu untuk rumah
Property investor yang nak masukkan perabot ke dalam rumah untuk disewakan
Berniaga perabot secara kecil-kecilan (tetapi, ada perkara anda perlu awasi. Dalam panduan ni ada kami ceritakan).

AWAS! PANDUAN INI TIDAK SESUAI UNTUK MEREKA YANG...

Tidak mempunyai wang tunai, sebab di sana kad kredit tidak boleh digunakan.
Nak barang cepat, kerana proses penghantaran akan memakan masa.
Berhajat nak beli barang sikit-sikit (kerana anda akan rugi pada shipping cost).
Tinggal di flat / apartment / kondominium, kerana barang bersaiz besar sukar untuk dibawa naik ke rumah anda.

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,056
Reaction score
1,445
Points
206
YEAHHHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Dengan panduan ini, anda tak perlu buang masa. Anda tak akan teraba-raba. Anda tak perlu tinggal lama di sana. Anda tak perlu takut ditipu atau tersilap langkah. Anda akan tahu bagaimana nak ke sana daripada Malaysia, tinggal di mana dan makan di mana. Anda boleh terus tahu di mana tempat untuk membeli kesemua barangan yang anda perlukan. Anda boleh elak 5 tempat yang akan membuang masa anda. You’ll make the most of your time there and avoid making our costly mistakes!

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,056
Reaction score
1,445
Points
206
YEAHHHHHHHHHHHH MARRREYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

PANDUAN NI SANGAT SESUAI UNTUK MEREKA YANG NAK:

Jimat banyak wang dalam membeli perabot
Sumbat perabot-perabot untuk masuk rumah baru
Nak design perabot yang special dan belum masuk ke Malaysia
Nak beli banyak perabot sekaligus untuk kedai / restoran / pejabat sendiri
Nak beli perabot / hiasan tertentu untuk rumah
Property investor yang nak masukkan perabot ke dalam rumah untuk disewakan
Berniaga perabot secara kecil-kecilan (tetapi, ada perkara anda perlu awasi. Dalam panduan ni ada kami ceritakan).

AWAS! PANDUAN INI TIDAK SESUAI UNTUK MEREKA YANG...

Tidak mempunyai wang tunai, sebab di sana kad kredit tidak boleh digunakan.
Nak barang cepat, kerana proses penghantaran akan memakan masa.
Berhajat nak beli barang sikit-sikit (kerana anda akan rugi pada shipping cost).
Tinggal di flat / apartment / kondominium, kerana barang bersaiz besar sukar untuk dibawa naik ke rumah anda.

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,056
Reaction score
1,445
Points
206

YEAHHHHHHHHHHHHHHH MARRREEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Panduan ni sesuai untuk semua lapisan masyarakat, terutamanya umat Islam kerana kami akan bagitahu di mana lokasi restoran halal. Jika anda dari Brunei, Singapura dan Indonesia, panduan ini juga sesuai untuk anda asalkan anda faham Bahasa Malaysia. Soal penghantaran perabot pula, anda boleh pilih samada mahu menggunakan "shipping agent" dari Malaysia atau dari negara anda.

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina

Dengan panduan ini, anda tak perlu buang masa. Anda tak akan teraba-raba. Anda tak perlu tinggal lama di sana. Anda tak perlu takut ditipu atau tersilap langkah. Anda akan tahu bagaimana nak ke sana daripada Malaysia, tinggal di mana dan makan di mana. Anda boleh terus tahu di mana tempat untuk membeli kesemua barangan yang anda perlukan. Anda boleh elak 5 tempat yang akan membuang masa anda. You’ll make the most of your time there and avoid making our costly mistakes!

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,056
Reaction score
1,445
Points
206
YEAHHHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Dengan panduan ini, anda tak perlu buang masa. Anda tak akan teraba-raba. Anda tak perlu tinggal lama di sana. Anda tak perlu takut ditipu atau tersilap langkah. Anda akan tahu bagaimana nak ke sana daripada Malaysia, tinggal di mana dan makan di mana. Anda boleh terus tahu di mana tempat untuk membeli kesemua barangan yang anda perlukan. Anda boleh elak 5 tempat yang akan membuang masa anda. You’ll make the most of your time there and avoid making our costly mistakes!

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,056
Reaction score
1,445
Points
206
YEAHHHHHHHHHHHH MARREEYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Dengan panduan ini, anda tak perlu buang masa. Anda tak akan teraba-raba. Anda tak perlu tinggal lama di sana. Anda tak perlu takut ditipu atau tersilap langkah. Anda akan tahu bagaimana nak ke sana daripada Malaysia, tinggal di mana dan makan di mana. Anda boleh terus tahu di mana tempat untuk membeli kesemua barangan yang anda perlukan. Anda boleh elak 5 tempat yang akan membuang masa anda. You’ll make the most of your time there and avoid making our costly mistakes!

Klik sini ==> http://bit.do/perabotmurahdichina
 
Sponsored Post
Top
Log in Register