BTC USD 57,203.7 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pandosoft project - pandoproject.org

sinarbulan

Freshie
Joined
Nov 7, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Ni member sedang beriya ajak join. Sedang kumpul info projek ni sebelum buat keputusan.
 
Sponsored Post

paraducks

Junior Member
Joined
Sep 20, 2019
Messages
85
Reaction score
21
Points
21
Ni member sedang beriya ajak join. Sedang kumpul info projek ni sebelum buat keputusan.
Sama. Member ada sorang gila2 pomot. Riki2 tengok website tengok fb, kemungkinan sangat besar scam. Yang pomot2 tu sangat semangat sebab ada habuan tarik ahli baru, macam mlm dah. Kalo dah mlm, ada lesen ajl ke? Takde. Katanya pelaburan, ada lesen sc ke kutip duit pelaburan? Pun takde. Produknye ape? Katanya software untuk load balance streaming ala2 netflix, on pc laptop pastu biar je bandwith lebih akan guna untuk support streaming. Manenye produk streaming tu? Takde lagi, dalam perancangan lagi dalam proses sembang je lagi. Katanya guna teknologi blockchain. Manenye sourcode kalo blockchain? Manenye blockchain tu? Takde jugak. Scam ponzi je ni, rolling duit ahli baru yang bayo usd200 tu je untuk cover bayar untung 10% tu. Dah tepu nanti takde ahli baru join takde modal masuk untuk rolling bayar tu macam biasala tipikal sistem down la, kene hack la pastu sunyi sepi lingkop.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register