Pamm tradr

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.11900
USD / JPY
108.615
GBP / USD
1.25758
USD / CHF
0.96445
USD / CAD
1.35380
EUR / JPY
121.540
AUD / USD
0.68785

CG Sponsors




Rotai FX

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Mar 9, 2013
Messages
723
Reaction score
19
Points
15
Salam dan hai gaisss... As a Local Depo, aku ada sorang client ni, asyik wdrawal aje... Dah makan tahun asyik duk wdraw... Jarang aku jumpa client mcm ni since aku jd LD. Aku mcm tertarik nak tahu, dia ni trade mcm mana, pair apa dan sebagainya. Then aku cuba tnya...

Tapi... jwpn penuh smpai ke hari ni masih blum dpt. Klu aku jd dia pun, aku takkan snang2 ajar kpd org yg aku x kenali. :)) But its ok, dia willing nak buka acc copytrade dan dia start dah pun (Hareyyy tak inform kat aku awal2 dia start. Skrg dah jalan sebulan baru dpt tau. Itu pun dpt tahu sendiri). :mad:

Aku tepek je kat sini ss yang ada... korang nak copytrade dia ke, nak usha signal dia ke, terpulang. MC tanggung sendiri. :eek:

P/s: Aku tak tahu nak letak thread ni kat section mana, so mod tolong alih dan inform yer. Maaf sgt ganggu mod.

P/s/2: Gmbar2 semua ni sumber dari fb.








:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid
 
Sponsored Post

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
18,105
Reaction score
1,389
Points
206
giloss...apokah kepoweran & mandrem yg client ekau gunokan ni...?
 

Quecha

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2017
Messages
639
Reaction score
305
Points
31
Fuhhh dahsat. Dio ado bukak kelas tak?
 

Rotai FX

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Mar 9, 2013
Messages
723
Reaction score
19
Points
15
giloss...apokah kepoweran & mandrem yg client ekau gunokan ni...?
Wallahualam... Apa2 pun, disiplin mesti mau power... Kemudian mm... Benda ni paling susah aku nak ikut.. #:-S
 

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,143
Reaction score
662
Points
191
bagus utk longterm ni..ada duit lebih boleh invest.
tiap bulan withdraw :)paid
 

Actifast

Super Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
5,953
Reaction score
121
Points
73
fbs best gak. xsampai sejam lepas draw

masuk bank

 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post
Top
Log in Register