Pamm tradr

Recommended Brokers


Rotai FX

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Mar 9, 2013
Messages
712
Reaction score
19
Points
15
Salam dan hai gaisss... As a Local Depo, aku ada sorang client ni, asyik wdrawal aje... Dah makan tahun asyik duk wdraw... Jarang aku jumpa client mcm ni since aku jd LD. Aku mcm tertarik nak tahu, dia ni trade mcm mana, pair apa dan sebagainya. Then aku cuba tnya...

Tapi... jwpn penuh smpai ke hari ni masih blum dpt. Klu aku jd dia pun, aku takkan snang2 ajar kpd org yg aku x kenali. :)) But its ok, dia willing nak buka acc copytrade dan dia start dah pun (Hareyyy tak inform kat aku awal2 dia start. Skrg dah jalan sebulan baru dpt tau. Itu pun dpt tahu sendiri). :mad:

Aku tepek je kat sini ss yang ada... korang nak copytrade dia ke, nak usha signal dia ke, terpulang. MC tanggung sendiri. :eek:

P/s: Aku tak tahu nak letak thread ni kat section mana, so mod tolong alih dan inform yer. Maaf sgt ganggu mod.

P/s/2: Gmbar2 semua ni sumber dari fb.








:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid
 
Sponsored Post

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
15,583
Reaction score
991
Points
166
giloss...apokah kepoweran & mandrem yg client ekau gunokan ni...?
 

Quecha

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2017
Messages
638
Reaction score
305
Points
31
Fuhhh dahsat. Dio ado bukak kelas tak?
 

Rotai FX

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Mar 9, 2013
Messages
712
Reaction score
19
Points
15
giloss...apokah kepoweran & mandrem yg client ekau gunokan ni...?
Wallahualam... Apa2 pun, disiplin mesti mau power... Kemudian mm... Benda ni paling susah aku nak ikut.. #:-S
 

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,043
Reaction score
636
Points
191
bagus utk longterm ni..ada duit lebih boleh invest.
tiap bulan withdraw :)paid
 

Actifast

Super Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
5,861
Reaction score
75
Points
70
fbs best gak. xsampai sejam lepas draw

masuk bank

 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post
Top
Log in Register