Pamm tradr

Recommended Brokers


Rotai FX

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Mar 9, 2013
Messages
712
Reaction score
19
Points
15
Salam dan hai gaisss... As a Local Depo, aku ada sorang client ni, asyik wdrawal aje... Dah makan tahun asyik duk wdraw... Jarang aku jumpa client mcm ni since aku jd LD. Aku mcm tertarik nak tahu, dia ni trade mcm mana, pair apa dan sebagainya. Then aku cuba tnya...

Tapi... jwpn penuh smpai ke hari ni masih blum dpt. Klu aku jd dia pun, aku takkan snang2 ajar kpd org yg aku x kenali. :)) But its ok, dia willing nak buka acc copytrade dan dia start dah pun (Hareyyy tak inform kat aku awal2 dia start. Skrg dah jalan sebulan baru dpt tau. Itu pun dpt tahu sendiri). :mad:

Aku tepek je kat sini ss yang ada... korang nak copytrade dia ke, nak usha signal dia ke, terpulang. MC tanggung sendiri. :eek:

P/s: Aku tak tahu nak letak thread ni kat section mana, so mod tolong alih dan inform yer. Maaf sgt ganggu mod.

P/s/2: Gmbar2 semua ni sumber dari fb.








:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid
 
Sponsored Post

Quecha

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2017
Messages
561
Reaction score
228
Points
23
Fuhhh dahsat. Dio ado bukak kelas tak?
 

g-man

Active+ Member
Joined
Jan 16, 2011
Messages
3,543
Reaction score
268
Points
41
Siapakah beliau?
 

zus_10

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2010
Messages
925
Reaction score
14
Points
15
hoax je semua ni. next!
 

Actifast

Super Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
5,861
Reaction score
75
Points
70
fbs best gak. xsampai sejam lepas draw

masuk bank

 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post
Top
Log in Register