Pakej Perkahwinan 2010

CG Sponsors




didi osaka

Active Member
Platinum Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,907
Reaction score
5
Points
25
Untuk anda warga CGrian...

special price untuk tahun 2010 dari Didi's Creative Inspiration. Sesiapa yang ingin melangsungkan perkahwinan, pertunangan, majlis bertandang atau apa sahaja boleh hubungi didi...tidak kira dimana anda berada.

Pakej rumah serendah RM1500 dan keatas dan pakej dewan bermula dari RM3600 keatas. Tetapi didi juga memberikan perkhidmatan mengikut bajet anda. Jadi bagitau bajet dan kita discuss on it.

lawat blog didi http://didiscreativeinspiration.blogspot.com

komisyen 10% akan diberikan untuk sesiapa yang membawa pelanggan dan mengambil pakej kami. terima kasih u olss....!!~~~lalallalala
 
Last edited:
Sponsored Post

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
oraite tt... q lambat lagi... nanti q nak kawin q call tt....ahaks... good luck tt..
 

didi osaka

Active Member
Platinum Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,907
Reaction score
5
Points
25
boleh2..just promosi dlm CG nih..mana tau ada yg nak kahwin reski TT laa
 

Seven

Junior Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
51
Reaction score
0
Points
6
boleh2..just promosi dlm CG nih..mana tau ada yg nak kahwin reski TT laa
ni dh ade photographer?kalau xde nk promote boleh?
kalau xde lagi boleh la contact saya..saya de buat khidmat wedding photograher dh setahun lebih bergerak..semua area lembah klang boleh..nnti boleh kawtim komisen..

solihin 0125366719
 

didi osaka

Active Member
Platinum Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,907
Reaction score
5
Points
25
ni dh ade photographer?kalau xde nk promote boleh?
kalau xde lagi boleh la contact saya..saya de buat khidmat wedding photograher dh setahun lebih bergerak..semua area lembah klang boleh..nnti boleh kawtim komisen..

solihin 0125366719
boleh2 didi takde lagi photographer tapi nak tgk price and package yg u ada mcm mane? lawat blog didi..ada blogspot ble add skali erk..t pape didi inform...email dulu laa price kat email didi: [email protected]
 

didi osaka

Active Member
Platinum Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,907
Reaction score
5
Points
25
belom amik nak letak watpe kak..malu je..ihihih
nanti dah setle semua dah jadi hak milik baru letak..
kan harta intelek akak..amboi2
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
mcm2 biz dd skrg......kumpul duit nak tawen ker
 

didi osaka

Active Member
Platinum Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,907
Reaction score
5
Points
25
mcm2 biz dd skrg......kumpul duit nak tawen ker
amboi2 nak la bisnes dah ada kemahiran..
didi before part time make up pengantin..
buat pelamin...design baju..etc
baik buat sendiri..ble dpt untung ishh nemo ni
bila nemo nak kawin? asyik skandal je ihihih
 

didi osaka

Active Member
Platinum Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,907
Reaction score
5
Points
25
Promosi dari Didi sehingga Mac 2010
servis professional dan memuaskan..tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register