BTC USD 23,434.8 Gold USD 1,865.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pakej blog Wordpress A to Z, Lengkap dengan lesen PLR

sharemalaysia

Legendary Member
gem
Messages
13,571
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,571
Reaction score
1,026
Points
196
Salam semua..:D

Cepat!!.. Ramai pengguna internet mahu membina blog sendiri. Ini kerana terdapat banyak faedah boleh didapati apabila mempunyai blog boleh menjana wang di internet.

Terlalu banyak manfaat blog ni, yang paling penting boleh dijadikan tempat menjana wang di internet. Ini yang best!!

Siapa yang tidak mahu wang di internet? Anda tidak ada blog, susahlah kalau nak menjana pendapatan internet.

Anda pula bagaimana? Adakah anda sudah mempunyai blog untuk menjana wang internet? Apa tunggu lagi? Sekarang jom bina blog dan mula jana wang daripadanya.

Apa?

Anda belum bersedia dan takut hendak bertukar kepada blog sendiri menggunakan WORDPRESS kerana tidak tahu langkah untuk menyelenggarakan blog baru anda? Apa yang patut ada? Apa yang perlu dibuat? Betul atau salah?

Jangan risau...

1. Anda seorang yang ZERO knowledge tentang cara bina blog WORDPRESS.
2. Anda tidak atau belum mahir menggunakan WORDPRESS.
3. Anda yang bercadang untuk menjadi blogger berplatformkan WORDPRESS.
4. Blogger dan usahawan internet yang merasa BLUR semasa menggunakan WORDPRESS.
5. Pengguna tegar WORDPRESS kerana terdapat beberapa RAHSIA berkaitan kadeah _______ yang terkandung dalam modul bonus.

Mengapa?

Ok jom kita lihat apa BEST SANGAT pada tawaran ini.

  1. Installation
  2. Dashboard
  3. Posting
  4. Editing Posts
  5. Tags And Categories
  6. Links
  7. Pages
  8. Comments
  9. Themes
  10. Adding Themes
  11. Widgets
  12. Editors
  13. Plugins
  14. Tools
  15. Users
  16. Settings
  17. Media
  18. Segala aspek berkaitan WORDPRESS lah.. Ato Z
Apa?

Tak cukup lagi?? Ok Anda akan dapat FREE lebih 40 themes PREMIUM WORDPRESS yang mahal-mahal belaka. Pasti akan berpuashati dan tidak akan menyesal.

Tak cukup lagi dengan tawaran saya? Saya bagi lesen PLR kepada anda!

Jadi, anda boleh gunakan pakej ini untuk kegunaan anda dan...

* You can sell them at any price
* You can convert them into any format
* You can edit, manipulate, and splice them any way you want
* You can offer them as a bonus
* You can give them away for free
* You can include them in membership sites
* You can combine them with other offers
* You can turn them into a DVD
* You can claim yourself as the author or producer
* You can sell them on Auction sites, such as eBay.
* You can sell Private Label Rights
* You can use it as free web content
* You can upload them to video sites
* You can pass on resale rights
* You can pass on Master Resale Rights
* You can pass on the source files to customers


Ops!

Saya cerita yang best jer untuk pakej ni. Apa boleh buat tuan-tuan sekalian, DAH MEMANG IANYA BEST nak buat macamana kan...

CONTRA:

  • Pakej ini dalam bahasa Inggeris. Bukan bahasa melayu. Basic jer..
  • Fail yang perlu dimuat turun melebihi 90MB dalam satu folder sahaja. (takda masalah, internet sekarang kan laju2)

Jadi berapa saya tawarkan untuk pakej ini?

Buat masa sekarang harganya adalah:

RM15.00 sahaja jika tuan-tuan yang beli TAK MAHU bagi trader rating kat saya.

atau

RM10.00 sahaja jika tuan-tuan yang beli MAHU bagi trader rating kat saya.

Silakan pilih harga yang tuan mahukan, buat pembayaran kepada:

Jenis Bank Nombor Akaun Pemilik Akaun
Maybank 151155622267 ZAZALI NORDIN


019-7479364

Dan hantarkan bukti pembayaran ke email rujukan dibawah:

Email: [email protected]



Jangan berlengah lagi untuk berfikir sama ada mahu memilikinya atau tidak! Kerana TAWARAN INI ADALAH TERHAD dan SAYA MUNGKIN AKAN MENGHENTIKAN JUALAN atau MENAIKKAN HARGA PAKEJ INI bila-bila masa sahaja.:eek:
 

CG Sponsors




Top
Log in Register