BTC USD 63,010.7 Gold USD 2,382.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ananikimo

Freshie
Messages
5
Joined
Dec 6, 2013
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
Just nk Promot pada sapa2 yang masih mencari coverall/overall dengan harga berpatutan & good Quality boleh menghubungi aku. Stok dah sampai kemuncak, memang tak sagka sambutan yang menggalakan dari customer kerana harga & kualiti yang bagus.

Boleh dapat dengan ada yang reflective atau yang x nak reflective. Harga pula bergantung pada kuantiti yang korang ambil.

kalau nak cari barang safety yang lain, boleh buat inquiry kat aku k.

Thanks :)cgrock

Ana 016-718 9299
Email : [email protected]
 

Attachments

  • 189 KB Views: 20

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register