BTC USD 23,438.3 Gold USD 1,865.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[Out Of Services]

rain93

Active+ Member
Messages
2,933
Joined
Apr 7, 2012
Messages
2,933
Reaction score
0
Points
20
Assalamualaikum..

Servis Booster Celkom 1 Malaysia Sahaja !!

Semua Sim Original/MNP/Migrate/Convert Semua Boleh Buat Asalkan Pelan 1 Malaysia.




Syarat
- Pelan Celcom 1 Malaysia.
- Sudah Ada Langganan Sebulan.
- Ada Kredit RM 2
- Booster 4G Kredit Rm30.


Speed
Sim 3G - Max Speed 1.5MBps
Sim 4g - 1.5MBps - 21MBps (coverage 3G), 1.5MBps - 50MBps (coverage 4G)

Booster 3G - RM 10 - Sebulan

Booster 4G - RM 15 - 2 Bulan.

Pembayaran : Maybank & CIMB

Harga : RM10 /Sebulan

Contact :

PM/SMS/Whatsapp : 013 2726275
 
Last edited:
Sponsored Post

my-elance

Active+ Member
Messages
3,033
Joined
Oct 19, 2009
Messages
3,033
Reaction score
8
Points
25
Insya Allah, kalau xde keje. ade internet connection akan di reply dengan pantas. huhu :)cgrock :)cgrock

stakat delay 2-3 jam , customer boleh terima lg bro

tp kalau sampai 24 jam , 48 jam pun ada, pastu baru terhegeh2 reply:))

org nak jawapan psl seller cakap boleh bg servis , so layanlah customer elok2

sori bro, bkn ckp bro mcm tu , tp tnya dulu , dah letih ngadap seller mcm tu dalam cg dan scara online ni:">

maaf sekali lg dan harap servis bro tip top:)cgrock:)paid
 

rain93

Active+ Member
Messages
2,933
Joined
Apr 7, 2012
Messages
2,933
Reaction score
0
Points
20
stakat delay 2-3 jam , customer boleh terima lg bro

tp kalau sampai 24 jam , 48 jam pun ada, pastu baru terhegeh2 reply:))

org nak jawapan psl seller cakap boleh bg servis , so layanlah customer elok2

sori bro, bkn ckp bro mcm tu , tp tnya dulu , dah letih ngadap seller mcm tu dalam cg dan scara online ni:">

maaf sekali lg dan harap servis bro tip top:)cgrock:)paid

Terima Kasih Bos, No. Maxis Saya Letak Kat Thread Dulu2 Whatsappnye Da Xaktif. Maaf La Kalau Ada Yang Whatsapp Tak Terbalas. :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register