Otai Rxz mari sini

CG Sponsors




gadgetmall

Super Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
7,064
Reaction score
32
Points
70
bro2 sekalian..
mau tnye la..

antare 5speed ngn 6speed anda pilih mne?
plate wbx agak2 taon bile?

aku berminat kat rxz 1 ni,plate wbx set salin katak,tp meter lame.
pakcik2 je bwk..
moto die 5speed xslap aku,mungkin die nak jual la sbb die biakan tersadai je,cume wat pnas enjin je..

aku pk nak meminang rxz die ni..

dlm mase same,
aku tngh tnggu brite dri mmbr aku sbb mmbr die nak tolak moto z taon 92 salin catelyte full.

konpius dcni..
wat pngetahuan anda,aku ni bru berjinak2 dngn 2stroke..
so mmg xtaw sngt mne sedap mne x..
 
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
bro2 sekalian..
mau tnye la..

antare 5speed ngn 6speed anda pilih mne?
plate wbx agak2 taon bile?

aku berminat kat rxz 1 ni,plate wbx set salin katak,tp meter lame.
pakcik2 je bwk..
moto die 5speed xslap aku,mungkin die nak jual la sbb die biakan tersadai je,cume wat pnas enjin je..

aku pk nak meminang rxz die ni..

dlm mase same,
aku tngh tnggu brite dri mmbr aku sbb mmbr die nak tolak moto z taon 92 salin catelyte full.

konpius dcni..
wat pngetahuan anda,aku ni bru berjinak2 dngn 2stroke..
so mmg xtaw sngt mne sedap mne x..
kalau yg 5 speed tu rm 500 sebab da tersadai,kire bole lagi dengar..
apepun 6 speed lagi bagus..

lagi lama motor,lagi pening nanti,lagipun,nak berabis duit lak kasi bikin...
 

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
6speed la best..
lau 5speed,bek layan yamaha RX-S...hahaha
6speed body dia panjang ckit..
5speed body pendek,ada tongek ckit..
tapi kat 5speed nie,1 barang je aku suka kat dia..
blok dia,terutama yang Y1..huhu,,malatop...

yang g 1 tue,salin catelyte full sekali enjin ke??
dah bape tahun salin??(enjin)
dia kaki rempit or kaki jejalan bawa awek(makeup)
lau kaki jejalan bawa awek,mantop la moto tue...
keh3x :D
 
Last edited:

Q-pid

Active Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
2,043
Reaction score
21
Points
25
6speed la best..
lau 5speed,bek layan yamaha RX-S...hahaha
6speed body dia panjang ckit..
5speed body pendek,ada tongek ckit..
tapi kat 5speed nie,1 barang je aku suka kat dia..
blok dia,terutama yang Y1..huhu,,malatop...

yang g 1 tue,salin catelyte full sekali enjin ke??
dah bape tahun salin??(enjin)
dia kaki rempit or kaki jejalan bawa awek(makeup)
lau kaki jejalan bawa awek,mantop la moto tue...
keh3x :D
5speed tu mng kat blok bro...nak sdp, amik 6 peed, tp pakai blok Y 1 or Y2..(blok ni keras' skit, keras dr segi susah nak jam)..

yg salin catelyte tu skali dgn meter x? kalau skali meter ok gak, sbb meter catelyte ramai cari...:)paid

satu lg, beza catelyte dgn 6 speed biasa ialah tank dia...6 speed besar skit...:D

kalau bro nk amik,baik amik 6 speed, pastu cr blok Y2, Y1 da susah sgt nak jumpe da nih...biasa Y4 skrg nih..

jgn lupe pasang pumper kat absober blakang, lap x besepah...:D:D
 

am2020

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2009
Messages
2,731
Reaction score
8
Points
25
rxz aku hilang mase thun 2000..warna hijau..sampai la nie x der bite..sape2 yg tercuri pulang la balik kat aku...no plat wfm 4132...hilang kat bangunan bank islam darul takaful jalan sultan ismail sebelah sheraton hotel.. 2 hari sebelum raye..sedia bila kenang balik..waaaaaaaaaaaaaaaa
 

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
5speed tu mng kat blok bro...nak sdp, amik 6 peed, tp pakai blok Y 1 or Y2..(blok ni keras' skit, keras dr segi susah nak jam)..

yg salin catelyte tu skali dgn meter x? kalau skali meter ok gak, sbb meter catelyte ramai cari...:)paid

satu lg, beza catelyte dgn 6 speed biasa ialah tank dia...6 speed besar skit...:D

kalau bro nk amik,baik amik 6 speed, pastu cr blok Y2, Y1 da susah sgt nak jumpe da nih...biasa Y4 skrg nih..

jgn lupe pasang pumper kat absober blakang, lap x besepah...:D:D
hahaha..
tue pasal aku suka blok tue..
keras dan mantap..mg terbaik..:)paid
 

Q-pid

Active Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
2,043
Reaction score
21
Points
25
hahaha..
tue pasal aku suka blok tue..
keras dan mantap..mg terbaik..:)paid
btul3..:D

lagi satu kan...xpyah nak korek2 da...da kuat da tu...:)paid

btw TT, 2stroke ni kn jaga 2T and minyak lebih skit...kalau x ring bunyi...ekzos pun kalau nak pakai yg kopek ye, buat kedai, jgn pakai yg siap, mkn ring...pakai yg stendet nye pun cantik gak...:D
 

selambeyaya

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
5,101
Reaction score
13
Points
65
kalau minat klasik ambik yg 5 speed tu bawak petang2 slow2 ingat nostalgia lama the boss..

kalau moden ambik yang 6 speed, ade sedikit kepuasan dari situ

:):)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register