BTC USD 21,407.8 Gold USD 1,827.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell ONEXOX BLACK

nesh

Junior Member
Messages
56
Joined
Dec 9, 2013
Messages
56
Reaction score
1
Points
11
Onexox memperkenalkan plan Onexox Black yang sangat berbaloi dan terhangat masa kini. Anda boleh menikmati internet sampai lebam semua data, panggilan dan sms burnproof atau senang kabor tak hangus la... Semua data internet carry forward, tak habis bulan nie bawa bulan depan !!!!! Plan Internet Onexox Terbaik di Malaysia..

Pakej yang telah siap dengan data besar boleh wifi dengan sepuas puasnya dan unlimited call jadi anda tak perlu kisah nak berbahagi kredit untuk beli data dan call. Antara kelebihan plan Onexox Black adalah :

  1. Tiada pecahan koata macam telco lain, anda boleh melayari fb, utube dan sebagainya tanpa had masa yg ditetapkan dengan kelajuan maxima (4G LTE).
  2. Coverage yg meluas kerana kami menggunakan infra Celcom.
  3. Blacklist? No problem, anda blh daftar juga.
  4. Boleh Hotspot sampai licin.
  5. Boleh kekalkan nombor sedia ada
  6. ️Tanpa kontrak
Anda boleh baca kisah di bawah berkenaan plan Onexox Black. BACA YER SAMPAI HABIS dan anda nampak KELEBIHANNYA...


4 ORANG GUNA HOTSPOT MAIN GAME ONLINE. TAKDE SANGKUT PUN. LAJU BETUL

Ini kisah sendiri. Coverage di kawasan saya memang laju. Pastikan coverage Onexox laju kat tempat masing-masing sebelum melanggan. Bila tiba time cuti sekolah, anak-anak ambil peluang untuk main game. Kerja sekolah dah siap, bagilah peluang untuk anak-anak happy. :)
.
.
Balik kampung, berkumpul dengan sepupu dia, main game online sama-sama.
.
.

Ada sorang ni, main sama-sama kemudian dia simpan ipad dia dalam bilik. Dengarnya tak best main. Tersekat-sekat. Suruh dia ambil balik. Guna hotspot yang anak-anak sedang guna. 100gb sebulan. Takde hal. Bila guna hotspot yang xox punya, terus happy dapat main game dengan laju. 4 orang main game guna hotspot sama. Ok jer laju takde sangkut-sangkut.
.
.
Fuh rasa seronok pulak dapat bagi kegembiraan pada anak-anak dan sepupunya. :D
.
.
Tak perlu ambil yang 100gb sebulan. Guna jarang-jarang untuk anak main game, cukuplah ambil yang 44gb sebulan. Bulanan hanya RM59 sahaja. Guna untuk diri sendiri. Hujung minggu, boleh buat hotspot untuk ahli keluarga. Oh ya! Unlimited call jugak. Jadi takde perlu risau kalau nak call lama-lama. 😊
Yang penting, bila nak guna internet, takde sekat-sekat. Laju jer. Nak tengok video pun seronok.

.

44gb sebulan dan unlimited call. Boleh hotspot dan masih laju. RM59 sahaja sebulan. Tapi kalau nak data yang lebih besar, boleh cuba plan 100gb.. Dua-dua plan ONEXOX Black ni memang best.

.

Jom lah! Saya yang terangkan detail mengenai kedua-dua pakej ini.

.

Jadi ada dua pilihan untuk anda guna.

.

PLAN 44GB SEBULAN (Plan Buffet B59DB)

pelan-unlimited-onexox-black-b59db.jpg


Harga : RM59

Ciri-ciri Plan
SOLID 44GB HIGHSPEED
UNLIMITED CALL
100 SMS ALL NET
TIADA SEKATAN INTERNET
TIADA KONTRAK

Info lanjut plan dan cara beli boleh KLIK DI SINI.. Pakej Buffet ONEXOX BLACK

.

PLAN 100GB SEBULAN (Plan Buffet B89DB)

pelan-unlimited-onexox-black-b89db.jpg


Ciri-ciri Plan
SOLID 100GB HIGHSPEED
UNLIMITED CALL
100 SMS ALL NET
TIADA SEKATAN INTERNET
TIADA KONTRAK

Info lanjut plan dan cara beli boleh KLIK DI SINI.. Pakej Buffet ONEXOX BLACK

.

Sebelum ni bill telefon cecah RM150, sekarang RM89 dan RM 59 sahaja saya dapat unlimited call dan paling best data carry forward ke bulan berikutnya jika tak habis digunakan. Tiada pembaziran. Telco sebelum ini GB sikit dan harga mahal, sekarang harga murah serendah RM 59 & RM 89 dapat GB besar (44GB & 100GB).

Oh ya, kalau nak cuba lain-lain pakej Black, tuan/puan boleh tengok KLIK DI SINI
Paling best dengan Onexox anda boleh guna nombor baru atau kekalkan nombor lama. Di Onexox tiada pecahan DATA dan boleh guna semua
DATA dalam 4G, tiada sekatan kelajuan (mbps), tiada sekatan Hotspot (data boleh guna semua), tiada kontrak, tiada caj tersembunyi dan
blacklist diterima.
 

CG Sponsors




Top
Log in Register