Assalamualaikum & Salam Sejahtera!
Saya Merupakan
Regional Representative Malaysia yang dilantik untuk menjalan deposit dan withdrawal para ahli
melalui bank tempatan iaitu Maybank dan CIMB bank untuk deposit,dan withdraw ke semua bank di malaysia.
WAKTU URUSNIAGA
ISNIN - AHAD
24 jam 7 hari seminggu.
(saya online hampir 24 jam kecuali waktu tidur

)
Rate deposit dan withdrawal adalah sama (Tiada Spread) :
Anda boleh rujuk di laman web rasmi bank negara :
KLIK SINI
Sebagai contoh harga semasa RM skrg adalah RM4.20 maka deposit dan withdrawal berpandukan RM4.20 tanpa sebarang caj dan spread.

paid
untuk lebih terperinci anda boleh login ke dalam website click local deposit dan click notice after transfer ada calculator untuk kiraan deposit di sana.
Buka Akaun :
Jika anda belum mendaftar di Octafx silakan click di
SINI
Urusniaga deposit dan withdrawal boleh dibuat melalui Website Octafx sahaja,ianya senang anda boleh login di akaun octafx anda dan click bahagian deposit/withdrawal
Untuk withdrawal anda perlu mengisi borang yang disediakan dan tunggu sehingga request anda di approve oleh financial department,selepas itu baru request anda itu akan sampai kepada saya untuk saya bank in duit withdrawal anda.
Untuk deposit pula anda perlu bank in duit dahulu ke dalam akaun yg tertera di website dan selepas itu baru click "Notice After transfer"
dan isi borang yg disediakan itu dan tunggu sekitar 1 minit -30 minit untuk saya approve. ingat di dalam ruangan Recipient Reference di borang bank anda ketika anda ingin bank in duit masukkan ayat yg telah diberi di website itu.
(kalau nak cepat whatsapp saya bahawa anda sudah buat deposit

)
SEKIRANYA ada sebarang pertanyaan boleh lah hubungi saya di sms/whatsapp/call/skype/BBM :
Sms/Whatsapp : +6016-6878505
BBM : 2BF6704C
Wechat : zharifsofia
Skype : zharifsofia99
Email :
[email protected]