BTC USD 51,194.4 Gold USD 1,783.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nk mintk tlg kat kengkwn semua pasal kit forex!!!

mr an

Freshie
Messages
42
Joined
Dec 20, 2009
Messages
42
Reaction score
1
Points
11
:D
cam biase la,sy ni newbie la kan...sy ade bnyk bce iklan ebook kat tenet ni...pasal forex la..tringin nk try..skang ni ngah guna akaun demo je..lam bnyk2 ebook,satu pon x penah beli..cri kat tenet..jumpak ebook kuasa forex ngn jutawan forex free..kat forum cg ni gak la..huhu..tp cam x puas ati la..x lgkp...nk gak ebook lain,klu kengkawan kat sini sudi nk kongsi.. send la link download apa2 la ebook melayu pasal forex..klu boley nk link ebook kitforex lak,nk bli tkt terkena..bce kat forum ramai kata kit forex ni:(scam ..harp leh la tlg ye..pendapat bernas2 pasal forex pon dialu-alukan..sy bdk bru blajar..nk gak tawu selok belok masta2 kat cg ni..
 
Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Messages
13,526
Paid Membership
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,526
Reaction score
1,387
Points
231
deleted
 
Last edited:

jinlapar

CG Top Poster Club
Messages
20,107
Joined
Dec 16, 2009
Messages
20,107
Reaction score
628
Points
161
salam 'sapa ada link nak download kuasa forex dengam jutawan forex.leh kongsi tak....
 

eday84

CG Top Poster Club
Messages
27,695
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
banyak sgt ebook forex.. cari kat 4shared tu la
 

nazrismail

Active Member
Messages
2,366
Joined
Dec 17, 2007
Messages
2,366
Reaction score
52
Points
30
salam 'sapa ada link nak download kuasa forex dengam jutawan forex.leh kongsi tak....

Heee.....heheeee..> Jin dah Lapar....Kuasa Forex...mula2 start ngan forex dulu2...teerbeli gak....rupa2nya melambak dpt free ditenet.
Search je......

Tak Pa " Kenangan Dlm Sejarah KU"...:eek::eek::eek:

:)cgrock:)cgrock
 

jinlapar

CG Top Poster Club
Messages
20,107
Joined
Dec 16, 2009
Messages
20,107
Reaction score
628
Points
161
nk jugak la kuasa forex

bro bro dan otai sekalian,kasihnilah daku yang kelaparan,nk beli orang kata dapat free,duit pon takdok leh la kasi link or pm gua :(:)(:)(:)((


bantulah jin yang kelaparan ini:D:D
 

zaimi2

Legendary Member
Messages
15,045
Paid Membership
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
Heee.....heheeee..> Jin dah Lapar....Kuasa Forex...mula2 start ngan forex dulu2...teerbeli gak....rupa2nya melambak dpt free ditenet.
Search je......

Tak Pa " Kenangan Dlm Sejarah KU"...:eek::eek::eek:

:)cgrock:)cgrock

sama la...aku beli siap print 2 buat buku

hahahaha

kenangan2

nasib baik x gi kelas dia

merana wei

:eek::eek::eek::eek:
 

mr an

Freshie
Messages
42
Joined
Dec 20, 2009
Messages
42
Reaction score
1
Points
11
hehe...tq pjoe..bru lg kat forum ni,x reti sgt,nt sy cri mane tread new member...
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12559
USD / JPY
113.464
GBP / USD
1.32488
USD / CHF
0.92496
USD / CAD
1.26847
EUR / JPY
127.714
AUD / USD
0.71072

CG Sponsors




Top
Log in Register