BTC USD 34,597.4 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Newbie here

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
304,187
Reaction score
13,599
Points
2,376
Memang kebiasaan saya cari rules and regulation dulu sebelum memasuki group atau forum orang. Lain rumah lain law dia. Hehe

Bagus dah sikap sebegini tuan
Insyaallah akan dipermudahkan urusan tuan dalam mencari rezeki nanti
Amin
 
Sponsored Post

Johar Bharum

Freshie
Joined
Mar 15, 2020
Messages
19
Reaction score
1
Points
3
Lebih baik tuan bersusah dahulu baca rules dari kena banned sebab tak ikut peraturan kan 😁
Cuma kat sini confuse sikit, pasal nak cari balik thread yang belum approve yang kita post macam hilang. Takda dalam recent Thread post dalam profile. Tapi bila klik link masih ada pending approval.
Screenshot_2021-04-05-08-27-10-643_com.android.browser.png


Saya guna link je kalau nak masuk.. dalam history posting saya xjumpa.
 

Johar Bharum

Freshie
Joined
Mar 15, 2020
Messages
19
Reaction score
1
Points
3
Screenshot_2021-04-05-08-49-36-662_com.android.browser.png


Tinggal 1 thread ni aje 😅 bila cari post yang belum approved tak jumpa.

Mungkin saya masih confuse dengan antaramuka forum ini. Tak jumpa cari. Takut ter repost 2-3 kali. Dah jadi spam ler pula.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
304,187
Reaction score
13,599
Points
2,376
Cuma kat sini confuse sikit, pasal nak cari balik thread yang belum approve yang kita post macam hilang. Takda dalam recent Thread post dalam profile. Tapi bila klik link masih ada pending approval.
Screenshot_2021-04-05-08-27-10-643_com.android.browser.png


Saya guna link je kalau nak masuk.. dalam history posting saya xjumpa.

Bab ni saya kurang pasti tuan
Kena tanya admin @Dann
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Top Poster #4
Joined
Nov 23, 2012
Messages
29,858
Reaction score
4,082
Points
236
Salam Sejahtera dan selamat datang ke CariGold, salah satu portal pelaburan, perniagaan dan perbincangan dalam talian terbesar di Asia Tenggara.
Hello and welcome to CariGold, one of Southeast Asia's largest online investment, business and discussion portal.

Board Rules / Peraturan Forum

:cool:🇲🇾
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register