new trading EA ?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18606
USD / JPY
105.245
GBP / USD
1.2994
USD / CHF
0.90469
USD / CAD
1.30855
EUR / JPY
124.827
AUD / USD
0.70872

CG Sponsors




lonelytrader

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2008
Messages
233
Reaction score
72
Points
20
kpd sesiape nk ea mamat tu nah nie dia . manual book gua xde dan kalo nk cr setting cun mcm mamat tu pandai2 BT dan FT :)cgrock


p/s; kalo ade sesiape ade setting cun tlg tepek kat cini ( SHARING IS CARING ma kan kite 1 m'sia :eek: )
Code:
http://www.forexsharing.com/287638
 
Sponsored Post

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
aku faham maksud bro EA mamat mana . hehe
 

hamkahamzah77

Fun Poster
Joined
Nov 4, 2009
Messages
133
Reaction score
147
Points
23
kpd sesiape nk ea mamat tu nah nie dia . manual book gua xde dan kalo nk cr setting cun mcm mamat tu pandai2 BT dan FT :)cgrock


p/s; kalo ade sesiape ade setting cun tlg tepek kat cini ( SHARING IS CARING ma kan kite 1 m'sia :eek: )
Code:
http://www.forexsharing.com/287638



camne nak buat link SEDUT JANGAN SEDUT
 

akudia

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2009
Messages
358
Reaction score
1
Points
15
kengkawan tak ada manual ker..
 
Last edited:

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Sapa tau setting??
 
Last edited:

hamkahamzah77

Fun Poster
Joined
Nov 4, 2009
Messages
133
Reaction score
147
Points
23
yang saya tau cuma guna kat pair GBPUSD, EURUSD, USDJPY, GBPCHF, USDCHF, EURCHF, EURGBP, USDCAD
TF : 15M yg lain x tau
 
Sponsored Post
Top
Log in Register