BTC USD 43,692.1 Gold USD 2,034.59
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell NEW - Super Hygiene Plus- SUPERB!!!!!

jenggloot

Fun Poster
Messages
818
Joined
Mar 1, 2009
Messages
818
Reaction score
11
Points
15
shp.jpg

Terdapat 6,000 urat pada alat kelamin lelaki. Umur, cara pemakanan, gaya hidup dan pengunaan alat kelamin yang berterusan adalah di antara penyebab-penyebab kepada tersumbatnya saluran darah yang mengakibatkan ereksi yang lemah. Pelancaran darah yang sempurna akan membantu meningkatkan tahap ereksi dan saiz semasa ereksi"Produk Terbaru Untuk Lelaki...


Lelaki yang mengalami masalah diatas kebanyakannya akan mengambil kapsul, minuman herba dan minuman bertenaga sebagai jalan penyelesaian tetapi kesan yang diperolehi tak seberapa dan ramai pula yang mengalami kesan sampingan.

Super Hygiene Plus dirumuskan daripada herba-herba terpilih dan berfungsi untuk mengurangkan rasa sensitif di bahagian kepala alat sulit lelaki, yang mana ini merupakan penyebab utama kepada ejakulasi pra matang.


Apa itu Ejakulasi PraMatang


Kebanyakan lelaki ejakulasi terlalu cepat semasa mengadakan hubungan seks yang mana ini merupakan bukan kehendak pasangan mereka. Ejakulasi pra matang ini boleh diklasifikasikan kepada dua jenis:* 1. Anda mengalami ejakulasi pramatang peringkat pertama jika anda menghadapi masalah ini selama anda aktif mengadakan hubungan seks.

* 2. Anda mengalami ejakulasi pramatang peringkat sekunder jika anda menghadapi masalah ini selepas mengadakan hubungan seks yang memuaskan tanpa sebarang masalah ejakulasi.Dos dan PenggunaanUntuk kesan yang lebih sensasi dan meningkatkan keghairahan, anda disarankan untuk menyapu krim ini 45 minit sebelum mengadakan hubungun seks, boleh lakukan terus ( Tidak perlu basuh .)


Kesan Sampingan

Tiada laporan kesan sampingan pada pihak lelaki dan wanita. Sebahagian mungkin merasai kesan suam dalam 30-60 minit pertama selepas sapuan.


Pengesahan Ujian dan Perlesenan


Krim ini telah diuji dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia di bawah lesen: NOT101206523KKrim ini dikilangkan di bawah pengawasan GMP dan sijil Halal

PRICE - RM 6.90 ( SEPEKET )

OFFER PRICE - RM 20 ( 3 PEKET )

POSTAGE : RM 3.50 ( POS EXPRESS )


016-668 7231 - RAZAK
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors
Back
Top
Log in Register