BTC USD 60,993.1 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell New solar generator in malaysia (epod malaysia)

lantakaulah

Junior Member
Joined
Jul 21, 2009
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
NEW SOLAR GENERATOR IN MALYSIA (EPOD MALAYSIA)

lower cost!!!!
Increast profit!!!
Contact me for a details products..

Technical Manager
Mohamad faizal
0174688479
 

Attachments

  • American_EPOD_datasheet.pdf
    1.2 MB · Views: 85
Sponsored Post

mr_turner

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2010
Messages
3,107
Reaction score
11
Points
25
sonar panel brape satu??klau smbung ngan tranformer bole x??
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
harga mesti mahal nie... barang baek nie...
 

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
anak buah aku kerja kat kilang German di Cyberjaya :)
 

hysesear

Fun Poster
Joined
Jun 2, 2008
Messages
540
Reaction score
4
Points
15
sebenarnya guna kuasa angin lagi bagus, kuasa solar siang je, itupun kalau hari x hujan atau mendung, kalau guna solar perlu ada bateri utk simpanan waktu malam, tapi kalau guna angin x perlu bateri, dari segi kos lebih murah guna produk kuasa angin, kat negara luar dah mula guna kuasa angin ni, (bukan kincir angin tau) aku tengok dlm astro je, boleh pasang kat bumbung rumah, angin laju ke slow ke tetap boleh pusing dan kalau anigin ribut pun dia maintain pusing secara optimum, lupa lak syarikat negara mana produce tu, tapi kat eropah la, india pun dah ada kontrak utk pasang panel kuasa angin ni utk tempat-2 yg jauh dan pendalaman,

ades,,aku buka attachment tu tengok kincir angin yg besar tu, sekarang x guna dah kincir tu, kalau pasang kat celah bangunan x berpusing la jawabnya, angin x cukup, lagi satu, panel solar tu yg latest sekarang ni bukan besar keras camtu, sekarang dah halus, sehalus pembalut buku tu je, boleh tampal kat atap yg beralun dan macam-2 bentuk atap, ini teknologi dah ketinggalan zaman dah ni, betul ke kilang tu produce, atau barang-2 tu stok yg x habisdari negara luar dibawa masuk malaysia, sebab kat negara maju dah x guna dah panel-2 camtu, x optimumkan kuasa elektrik, kalau guna kat ladang ok le,

kalau salah tolong betulkan ye,
harap maaf,
 

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
sebenarnya guna kuasa angin lagi bagus, kuasa solar siang je, itupun kalau hari x hujan atau mendung, kalau guna solar perlu ada bateri utk simpanan waktu malam, tapi kalau guna angin x perlu bateri, dari segi kos lebih murah guna produk kuasa angin, kat negara luar dah mula guna kuasa angin ni, (bukan kincir angin tau) aku tengok dlm astro je, boleh pasang kat bumbung rumah, angin laju ke slow ke tetap boleh pusing dan kalau anigin ribut pun dia maintain pusing secara optimum, lupa lak syarikat negara mana produce tu, tapi kat eropah la, india pun dah ada kontrak utk pasang panel kuasa angin ni utk tempat-2 yg jauh dan pendalaman,

ades,,aku buka attachment tu tengok kincir angin yg besar tu, sekarang x guna dah kincir tu, kalau pasang kat celah bangunan x berpusing la jawabnya, angin x cukup, lagi satu, panel solar tu yg latest sekarang ni bukan besar keras camtu, sekarang dah halus, sehalus pembalut buku tu je, boleh tampal kat atap yg beralun dan macam-2 bentuk atap, ini teknologi dah ketinggalan zaman dah ni, betul ke kilang tu produce, atau barang-2 tu stok yg x habisdari negara luar dibawa masuk malaysia, sebab kat negara maju dah x guna dah panel-2 camtu, x optimumkan kuasa elektrik, kalau guna kat ladang ok le,

kalau salah tolong betulkan ye,
harap maaf,

TT kalau boleh penjelasan cantik gak
 

BMD

Junior Member
Joined
Jul 13, 2010
Messages
87
Reaction score
0
Points
6
Xapa la dia promote Solar power,
Kalau dia ada Kincir angin nanti dia promote menda tu pulak hehehe
Tengok la harga berapa dulu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register