BTC USD 83,335.8 Gold USD 4,179.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nampaknya kena taaruf lagi sekali..

satunama

Fun Poster
Messages
168
Joined
Aug 2, 2011
Messages
168
Reaction score
7
Points
15
Salam. nickname ni hidup lg, rasanya takpe kan taaruf lagi, sebab kurang aktif menge'post'di CG, silentreader 6-7 tahun dah.. :D

nama saya Yati, harap beri tunjuk ajar SIFU semua.

Personal : passionate about property (hobi)
Career : attach with U Mortgage (pinjaman perumahan, leh submit 10 panel bank)
Experience : pengalaman dalam institusi kewangan 8 tahun especially berkait dgn mortgage & property. (yang lain-lain tu sampingan aje)

Tq CG & Friends
 
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi satunama,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Anda digalakkan membaca saranan-saranan di bawah untuk dijadikan panduan semasa berforum. Panduan ini adalah etika standard (standard ethic) cara berforum yang sebenar di dalam komuniti forum online :-

1) Amalkan budaya berforum secara matang dan berisi. Elakkan dari offtopic, bersembang kosong dan 'berlucah' yang diamalkan oleh sesetengah kelompok ahli. Golongan ini hanya semata-mata ingin mencari publisiti / mengejar status posting / belum cukup matang / masih tidak memahami konsep online forum perbincangan sebenar.

2) Elakkan membuat sebarang post apabila tiada idea untuk menghantar post. Jangan tambahkan post seperti "no comment", "smilies", gelak ketawa atau sebarang post yang tidak perlu.

3) Jangan sesekali "quote", membalas atau melayan mana-mana posting yang "offtopic". Anda mungkin dikenakan amaran apabila situasi ini terjadi.

4) Jaga kredibiliti anda sebagai forumer yang baik. Jangan ambil peduli sekiranya ada pandangan negatif yang dilemparkan terhadap anda. Pihak administrator & moderator lebih mengenali sikap anda (sekiranya aktif berforum).


Untuk lebih memahami peraturan forum ini, rujuk peraturan forum DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi satunama,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 
slmt berta'aruf.rajin rajin la mengepost or comment kt CG lps ni..tgk kt iD igtkn lelaki td
 
kehekehkeh..aku ingat taaruf nak cari jodoh...
aummmmm...
 
salam perkenalan yati.

selamat dtg ke CG..
 
slmt dtg Yati aka satunama ke CG..
slmt berforum:)cgrock
 
Back
Top
Log in Register