BTC USD 63,473.0 Gold USD 1,770.51
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Namewee nak jumpa PM Malaysia

Sponsored Post

amieshoro

Active+ Member
Joined
Mar 21, 2009
Messages
2,711
Reaction score
128
Points
43
Finas agak sukar.. mcm2 kerenah.....
sampai bial movie kita nak capai taraf hollywood .....

setiap orang ada daya kreativiti..
tapi tetap ada yg mahu sekat daya kreativiti kita...
why??

aku kesian lak tgk namawee nie. walaupun dulu pernah rasa nak cekik dia..

aku rasa dia kena usaha tanpa bantuan kerajaan..
naper dia harapkan bantuan kerajaan..

dia kena buktikan kehebatan dia..
kalau betul2 berusaha.. nothing will stop u.
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
kalau saiful yg fail exam boleh jumpa pm minta biasiswa:eek:

xkan namewee yg nak buat filem 1mesia x boleh jumpa kan:-?
 

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
Pi jahanam la dengan apek ni..dulu Yusof Haslam nak buat filem aku rasa takde sape nak bantu. Nak pinjam bank pun bank tak kasi...skang filem dah bagus...nama dah naik..bank terhegeh-hegeh nak kasi loan.

Siapa pulak apek ni sampai kerajaan mesti bantu dengan dana atau sebagainya ? Nak loan buat loan takyah nak sampai kementerian.
 

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
Kalau nak filem 1 Malaysia dah ada la...SEPET pun 1 Malaysia ape...:)) Iklan lagi la melambak...iklan kartun pasal rebut buah rambutan ...ntah banyak lagi aku tak ingat. Habis semua di SATU MALAYSIA kan..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register