BTC USD 59,028.4 Gold USD 1,802.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nak tau gak..ok ke x nih??

inderaz

Freshie
Joined
Nov 11, 2010
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
salam semua,saya rase mmg da bnyk peluang2 untuk org2 kita wat pinjaman peribadi kat luar sane.kat sini cume nk kongsi cerita atau mklumat tentang satu lagi agen yg boleh wat loan ngan senang.cube masuk link ni

http://www.hesb2u.com/index.php?home

hesb2u. sape2 la yg pernah wat loan atau pernah berurusan ngan cmpny nih.minta2 la bg pndapat.ok ke x?sebab ade gak rase2 nk wat loan nih.gaji ciput nk wat loan bank x lepas..;( nampk cam senang gak nk wat loan ngan cmpny nih.takut2 "along" gak.yg berdaftar,hehe.
 
Sponsored Post

sahran4441

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
2,542
Reaction score
4
Points
25
salam semua,saya rase mmg da bnyk peluang2 untuk org2 kita wat pinjaman peribadi kat luar sane.kat sini cume nk kongsi cerita atau mklumat tentang satu lagi agen yg boleh wat loan ngan senang.cube masuk link ni

http://www.hesb2u.com/index.php?home

hesb2u. sape2 la yg pernah wat loan atau pernah berurusan ngan cmpny nih.minta2 la bg pndapat.ok ke x?sebab ade gak rase2 nk wat loan nih.gaji ciput nk wat loan bank x lepas..;( nampk cam senang gak nk wat loan ngan cmpny nih.takut2 "along" gak.yg berdaftar,hehe.

x silap sblm ne pun ada org issue kan pasal loan ne..
tapi tak ingat bila....
 

inderaz

Freshie
Joined
Nov 11, 2010
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
x silap sblm ne pun ada org issue kan pasal loan ne..
tapi tak ingat bila....

xtau la pulak lau da ade org len sblum ni buka citer pasal hesb2u nih?sape2 ade jawpan?tolong...
 

bowthugz69

Active+ Member
Joined
Oct 25, 2010
Messages
3,667
Reaction score
2
Points
25
owh... ini confirm2 along berdaftar... ada mmber pnjam tempat ni.... servis lbeh kurang gak mcm along bdaftar lain...
 

widie

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2010
Messages
320
Reaction score
0
Points
10
yup..ada kwn penah call company ni..mcm biasa pegang kat atm..so sama je mcm tempat lain cuma berlesen saja..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register