Real Madrid Nak share pengalaman di Bernabeu

CG Sponsors




pcboy

Fun Poster
Joined
May 15, 2006
Messages
711
Reaction score
5
Points
15
Salam

Baru2 ni aku gi spain n portugal. kebetulan masa sampai Madrid, ada match Madrid vs Tottenham UEFA quarter-final 1st leg.. terus sambar tiket .. so ni nak share sikit video n gambar masa kat sana.. tahniah atas kemenangan 5-0 aggregate. Enjoy!











 
Last edited:
Sponsored Post

AFRO117

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2011
Messages
179
Reaction score
2
Points
15
Nice one la TT. kat Dublin ke sekarang ni?
 

monolo9

Junior Member
Joined
Feb 24, 2009
Messages
87
Reaction score
0
Points
6
gile la tgk gambar pun dah meremang bulu roma....blom masuk dalam lagi.
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
napa awek tak berapa lawa tu TT?
 

nyioq

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2007
Messages
676
Reaction score
27
Points
30
mmg terbaek TT.. :D
rega tiket pon boleh tahan kot time Champ League . . .
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,395
Reaction score
230
Points
133
peh..seat ada 4 tingkat tu...boleh cam tak player dr atas sane
 

piJimR

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2006
Messages
3,036
Reaction score
13
Points
25
perghh best ni..
berapa total cost sume g sana?
 

pcboy

Fun Poster
Joined
May 15, 2006
Messages
711
Reaction score
5
Points
15
napa awek tak berapa lawa tu TT?
Macam kita naik bas ekspres. Selalu doa mintak2 next seat kita tu awek. Tp apakan daya.. :D janji niat nk tgk bola. Awek tu sampingan je hehe

Tiket paling murah €60 (non-member). Tapi aku dh lewat beli so tinggal yg mahal jek. Seat aku yg tinggi mencanak tu €135.. kalo kat bawah €200. Utk seat VIP paling murah €400. Paling mahal €1000..

@Afro117, a ah.. skrg kat dublin

Alhamdulillah time aku gi tu madrid menang besar. Rasa berbaloi la jugak
 

pcboy

Fun Poster
Joined
May 15, 2006
Messages
711
Reaction score
5
Points
15
perghh best ni..
berapa total cost sume g sana?
Tiket flight dari dublin €40. Hotel €50 semalaman. Plan asal nk jalan2 madrid je. Kebetulan smpai situ ada match lak. Alang2 seluk pekasam. Kat stadium terserempak ngan family melayu gak. Pakcik tu keje kat Dubai. Bawak anak bini tgk bola
 
Sponsored Post
Top
Log in Register