Nak sewa iklan kat blog saya tak? murah2 je.

CG Sponsors




tengkunizam

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2011
Messages
165
Reaction score
0
Points
10
Saya ada sediakan ruang kosong untuk disewa oleh anda di blog saya www.tengkunizam.com, anda boleh iklankan blog anda disini , tak kisah blog perniagaan atau blog peribadi . Iklan berunsur 18SX tidak dibenarkan .




SAIZ IKLAN DI TAWARKAN



Di bahagian atas blog


Di atas entri


Di bahagian bawah entri


Di sidebar


HARGA

ada 2 kekosongan untuk banner saiz 728 x 90 = 30 ringgit sebulan + extra 20 hari jika langgan 5 bulan*

ada 4 kekosongan untuk banner saiz 640 x 90 = 30 ringgit sebulan + extra 25 hari jika langgan 5 bulan*

ada 4 kekosongan untuk banner saiz 452 x 68 = 20 ringgit sebulan + extra 20 hari jika langgan 5 bulan*

ada 6 kekosongan untuk banner saiz 125 x125 = 10 ringgit sebulan + extra 10 hari jika langgan 5 bulan*

* Harga member CG :) - tolong bagitahu kalau anda ahli CG :)


STAT / RANKING


Ini stat dari blogger.com, purata pageview ke blog saya ialah 1200+ sehari , ada masa boleh mencecah ke 2+++ sehari..



Ini pula stat dari NUFFNANG , unik visitor sehari boleh mececah 700 orang sehari dengan pageview tertinggi dicatatkan 1600+ .



Blog ini ada 2 PAGERANK setakat 20 JULAI 2011 dengan GOOGLE meyumbangkan traffik hampir 5000 ke blog ini .



Dan ini ranking ALEXA blog saya setakat 25 SEPTEMBER 2011


Traffic kebanyakkan datang dari malaysia.


Untuk pengiklanan , boleh hubungi saya di facebook atau tinggal komen di sini :)
 
Last edited:
Sponsored Post

tengkunizam

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2011
Messages
165
Reaction score
0
Points
10


ini stat untuk 21 julai , traffic tertinggi setakat ini . hasil post entri SEO , huhu

 
Last edited:

ThankYou

Freshie
Joined
Jul 21, 2011
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
Doa Mohon Dibukakan Pintu Rezeki dan Kekayaan
”SUBHAANALLAAHI WA BIHAMDIHII SUBHAANALLAHIL ’ADLIIMI ASTAGHFIRULLAAH”
Artinya :
“Maha Suci Allah dengan segala puji-Nya Maha Suci Allah lagi Maha Agung. Aku memohon ampun kepada Allah.”

Bila seseorang ingin dibukakan pintu rezeki sehingga mendapat kekayaan yang membawa berkah, hendaklah membaca doa diatas sebanyak 100 kali setiap selesai mengerjakan Shalat Subuh dan Maghrib.
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
410
Points
136
good luck tt...trafik dah cantik tu...hopefully you boleh maintain
 

MyWork

Active+ Member
Joined
Mar 3, 2011
Messages
4,502
Reaction score
6
Points
25
gud job bro. skrg tgh concentrate ntuk tmbh trafik kat site baru.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register