To Sell Nak Jual Netbook Murah

CG Sponsors




ennoar

Active+ Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
2,836
Reaction score
34
Points
30
Salam,

Saya saja jer nak survey pasaran netbook.Ada beberapa jenis branded netbook 10.1 inci ke atas.Ada tak yang berminat?Tak nak letak gambar dulu.Kalau nak tahu brand apa PM aku.Aku tak nak letak harga kat sini.Hanya untuk yang serius sahaja.Saya banyak menjual camcorder di Mu...Korang boleh cari kat sana.Kalu letak price kat sini nanti org kata kacau market plak.
 
Last edited:
Sponsored Post

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
letak je...sama2 meniaga kan..rezeki masing2..
 

zackhiro

Active Member
Joined
Jul 12, 2009
Messages
1,065
Reaction score
7
Points
25
Tu la pasal..letak je la info kat sini..kalau harga berpatutan kenapa plak org lain nk marah..:-?

TT ni ada kedai ke? Credit card terima x? Aku memang tgh nk cari netbook ni..tp prefer yg boleh bayar guna EzyPay 0% tu..:D
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
Tu la pasal..letak je la info kat sini..kalau harga berpatutan kenapa plak org lain nk marah..:-?

TT ni ada kedai ke? Credit card terima x? Aku memang tgh nk cari netbook ni..tp prefer yg boleh bayar guna EzyPay 0% tu..:D
aku pun nak cari cari yang ada ezypay 0% int..:)
 

ennoar

Active+ Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
2,836
Reaction score
34
Points
30
Ish tak boleh letak...memang tak bleh,nak tau rega PM aku,
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
tak mau letak aku pun tak mau .
 

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
8,221
Reaction score
99
Points
80
erm.. maybe patut letak jer kot..
 

blink_182

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
9,786
Reaction score
21
Points
65


mcm ni rege bape?

leh murah x?

pm rege k bebeh...bawah rm1.4k leh sambar ni
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
netbook cina xde? murah2.. member2 cari..ramai2..nk yang ada webcam video call sume..ada..order tapi xtau dorang mau ke x.. tapi tu jela yang murah wat mase ni.. klu murah lagi...lagi bagus
 
Sponsored Post
Top
Log in Register