BTC USD 85,949.3 Gold USD 4,158.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

myvi 1.5

nampak garang dari belakang...

mungkin beza harga sket je kot. cam avanza 1.3 ngan 1.5.
mesti diaorang letak nama MYVI FL..haha..

tak nampak beza pun mcm yang lama

mungkin beza harga sket je kot. cam avanza 1.3 ngan 1.5.
mesti diaorang letak nama MYVI FL..haha..

eh,perodua x cmtuh.nih mesti ade name laen nih.hahahha

myvi super duper exclusive edition mungkin???hehehehhe:D:D:D

nie testimoni aku utk myvi 1.3 se, Aku set time 10.05 mlm lepas je bayar tol skudai, pastu aku shoot antara 150-170kmj. cume kekadang aku turun 110kmj bila tiba kat area tol, (takut ade speedtrap) aku sampai tol sg.besi pukul 12.11 minit malam. nie nak kuar 1.5? hehehe... aku nak try kurang 2 jam lak.

nie testimoni aku utk myvi 1.3 se, Aku set time 10.05 mlm lepas je bayar tol skudai, pastu aku shoot antara 150-170kmj. cume kekadang aku turun 110kmj bila tiba kat area tol, (takut ade speedtrap) aku sampai tol sg.besi pukul 12.11 minit malam. nie nak kuar 1.5? hehehe... aku nak try kurang 2 jam lak.

dibuatnye tayar ehem2 ...naye la ...ehehe... :p:p

dibuatnye tayar ehem2 ...naye la ...ehehe... :p:p

masa tu memang aku confiden sebab baru tukar tayar baru bro. dulu masa aku pakai iswara LMST yg keta kebal tu pun aku penah shoot 2 jam lebih skit dari tol sg.besi sampai tol skudai.tapi aku just berani kalo aku tau keadaan tayar ok, yg penting keta mesti dah turun spring bro kasi rendah, kalo standard tak berani wooo...

tu untuk ganti myvi..myvi dah x kuar dah lepas ni...spare part tgh buat tu...nanti perodua akan keluarkan kete sedan..tunggu je la..

Back
Log in Register