MTS discount card scam or not??

CG Sponsors




mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Tadi ada sorang consultant dari MTS lifestyle call saya. Offer discount card utk percutian,umrah,hotel dan sebagainya..ada tak sapa-sapa disini yg dah langgan card discount tersebut..i smell a fishy here. Ragu-ragu saya dgn mereka sebab mereka tu desak betol saya suruh beli kad discount tu dgn harga promosi yg bakal berakhir besok..yo-yo Ooo je..
ni website mereka:http://www.mtslifestyle.my

macam mana nak trace sama ada company mereka ni berlesen atu tak??
Ada sesiapa tahu tak??
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register