BTC USD 65,087.7 Gold USD 1,784.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mozilla firefox problem

azmanman

Fun Poster
Joined
Aug 4, 2008
Messages
115
Reaction score
0
Points
10
salam semua,
Aku nk mntk tlg sangt2 dgn otai2 pc kt CG ni..aku pnya mozilla firefox x blh connect intrnt...aku pnya psswd bnyk smpn kt ctu tlg plzzzzz... :(:)(:)((
 
Sponsored Post

masokis

Junior Member
Joined
Nov 16, 2010
Messages
94
Reaction score
0
Points
6
salam semua,
Aku nk mntk tlg sangt2 dgn otai2 pc kt CG ni..aku pnya mozilla firefox x blh connect intrnt...aku pnya psswd bnyk smpn kt ctu tlg plzzzzz... :(:)(:)((

xleh connect tenet ? guna browser lain (ie,chrome,opera.. boleh x?
kalau browser lain boleh, ada la nak kena set kat ff tu. nanti masokis ajar. pastu..kalau browser lain pun xleh... tenet xde lah tu atau..slah config access internet..

pass ? pass apa ? simpan kat ffox ke ?
(remember my password) <-- yang tu ka? :-?
 

faizfakhirin

Active Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
2,047
Reaction score
8
Points
25
ko install la browser lain..pastu copy la yg save tu masuk browser baru ko tu...settle..
 

ah fan

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2009
Messages
8,148
Reaction score
28
Points
70
den penah gak kena..tukar g chrome je..sng..password pn dpt..ape yg den bookmark pn ada gak..
 

AjuL

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
check hosts file...takut sume redirect ke 127.0.0.1.
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
15
Points
65
cuba uninstall firefox tu..pastu buat fresh installaton balik
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register