BTC USD 83,834.8 Gold USD 4,194.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Moved thread-siasat la dulu

Status
Not open for further replies.
Aku rasa better stop sampai sini lah.. X payah la nak meleret2kan semua ni.. Aku x kata ko salah daya dan aku x kata jugak tokera betul.. Begitu jugak sebaliknya.. Tapi ko kena ingat jugak, sebelum ni pun pihak management CG sudah berkali2 menegaskan bahawa pembuka thread mestilah bertanggungjawab di atas thread yg dibuka.. So mesti ada update. Contohnya sesuatu thread tu tidak mendapat sambutan, pastu tuan pembuka thread pun tidak update.. Apa nak buat dengan thread ni? Nak x nak mesti dipindahkan ke section lain yg sepatutnya.. Begitu juga dengan kes ko ni, ko pun tahu kan? CG Management team pun adalah terdiri daripada mereka yg mempunyai profesion masing2 dan mempunyai ruang masa yg agak terhad untuk menyelidik secara detail sesuatu thread yg tidak berupdate.. Nak ushar MMG, TG dll itu semua tanggungjawab pembuka thread (Kami x sempat nak ushar satu2 untuk beratus2 thread HYIP dan Autosurf) .. Kalau x sanggup nak buat itu semua aku rasa better jgn buka thread. Dengan thread yg banyak dan ruang masa kami yg agak terhad, tidak mustahil di antara kami ada kalanya melakukan kesilapan khususnya dalam aspek pemindahan thread.. So anda boleh tegur dengan baik dan kami akan pindahkan kembali thread tersebut.. Kami pun manusia biasa mcm anda jugak, so mustahil kami perfect begitu juga anda..

Jadi aku harap benda ni boleh kita selesaikan dengan cara baik.. Kita semua ni bukan budak2, kebanyakannya adalah golongan profesional dan berpendidikan tinggi.. So untuk kepentingan bersama ;) close sampai sini sudah lah ya..
​
 
Last edited:
Aku rasa better stop sampai sini lah.. X payah la nak meleret2kan semua ni.. Aku x kata ko salah daya dan aku x kata jugak tokera betul.. Begitu jugak sebaliknya.. Tapi ko kena ingat jugak, sebelum ni pun pihak management CG sudah berkali2 menegaskan bahawa pembuka thread mestilah bertanggungjawab di atas thread yg dibuka.. So mesti ada update. Contohnya sesuatu thread tu tidak mendapat sambutan, pastu tuan pembuka thread pun tidak update.. Apa nak buat dengan thread ni? Nak x nak mesti dipindahkan ke section lain yg sepatutnya.. Begitu juga dengan kes ko ni, ko pun tahu kan? CG Management team pun adalah terdiri daripada mereka yg mempunyai profesion masing2 dan mempunyai ruang masa yg agak terhad untuk menyelidik secara detail sesuatu thread yg tidak berupdate.. Nak ushar MMG, TG dll itu semua tanggungjawab pembuka thread (Kami x sempat nak ushar satu2 untuk beratus2 thread HYIP dan Autosurf) .. Kalau x sanggup nak buat itu semua aku rasa better jgn buka thread. Dengan thread yg banyak dan ruang masa kami yg agak terhad, tidak mustahil di antara kami ada kalanya melakukan kesilapan khususkan dalam aspek pemindahan thread.. So anda boleh tegur dengan baik dan kami akan pindahkan kembali thread tersebut.. Kami pun manusia biasa mcm anda jugak, so mustahil kami perfect begitu juga anda..

Jadi aku harap benda ni boleh kita selesaikan dengan cara baik.. Kita semua ni bukan budak2, kebanyakannya adalah golongan profesional dan berpendidikan tinggi.. So untuk kepentingan bersama ;) close sampai sini sudah lah ya..
​

Most better advice by blues. Closing summary, kalau ada salah silap, aku mewakili semua admins minta maaf kalau ada tindakan or tersalah pandang yang boleh menyakiti/mengecilkan hati sesetengah forumer yang terlibat. So aku rasa elok thread ni tutup saja sampai di sini.

LOCK
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top
Log in Register