BTC USD 57,273.8 Gold USD 1,785.52
Time now: Jun 1, 12:00 AM

MOSQ2U - mosq2u.com

MoshedFX

Super Active Member
Messages
8,374
Paid Membership
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
Salam..

p/s: aku bukan owner dan bukan apa2...at your own risk...

Program mudah saja ni..

Konsep, jual lampu penghalau nyamuk. 1 lampu bersamaan satu akaun.

Konsep dia mudah saja, beli 1 lampu = 1 akaun..
Kalau korang tengok banner bawah tu.. semua downline disusun secara autodownline spillover..

So tak perlu menaja. Modal berbekalkan RM 70 sahaja - 1 Lampu Mosquito repellant neh akan dihantar ke rumah.

Program akan LAUNCH bulan 1 TAHUN 2010..so secure tempat anda sekarang dan buat payment dalam masa 3 hari. Dan kompeni ni mengikut cerita kawan aku tengah cuba menembusi pasaran ASIA untuk lampu diorang ni. So orang2 negara lain akan join bawah kita... sistem dia akan penuh smpai 5 level sahaja..7 orang bawah kita penuh smpai 5 level..akaun akan FLUSH..so no overpaid.

Memang macam sistem matrix dan upline2 atas tgh letupkan benda ni..so RM70 utk parking lot kita.





Nak bukak banyak LOT pun boleh!! 1 lot peluang kalau smpai 5 level dapat la RM98k... penuh 3 level pun jadi la..buat2 duit syok2...haha:D:eek:

Satu hari aku tgk 100 ahli join..
STATISTIC TERKINI
Active Members : 942
Free Members : 13
Total Members : 955

APA2 RUJUK SINI DAN BOLEH SECURE TEMPAT DENGAN REGISTER SEGERA!! PERCUMA!!

:)paid:)paid
 
Sponsored Post

zamreda

CG Top Poster Club
Messages
31,388
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
nak try gak..........yakin ker nyamuk takde nie?
 

MoshedFX

Super Active Member
Messages
8,374
Paid Membership
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
nak try gak..........yakin ker nyamuk takde nie?

wakakak..nyamuk takde tu taktau la sgt..

diorg ckp produk ni ada jual kat ebay jer..owner tu pun nk komersialkan la produk tu...

tp janji kalau bleh lepas balik modal pun dah tak rugi apa..

jom2..lepas cukup RM70 balik..die payout ke bank..

aku masuk pkul 11 semalam...ppagi tadi dah tgk tambah 100 orang dah...

layann jer...
 

MoshedFX

Super Active Member
Messages
8,374
Paid Membership
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
BUMp..aku pi solat jap...

JOM2..REGISTER JOM...layan jer..RM70...haha
 

alex

Active Member
Messages
1,823
Joined
Jun 18, 2006
Messages
1,823
Reaction score
4
Points
25
bummm.. thread aku ilang. xpe la. aku promote kat sini.

JOin team Batu Pahat. Aku tunjukan cara cepat Dpt income.
 

MoshedFX

Super Active Member
Messages
8,374
Paid Membership
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
bummm.. thread aku ilang. xpe la. aku promote kat sini.

JOin team Batu Pahat. Aku tunjukan cara cepat Dpt income.

yup..tahu2...haha..sebab ko parking salah tempat tu...

heh...

orait..no prob..jom sama2 promote..income mu..income ku jua...hehe :eek::eek:
 

MoshedFX

Super Active Member
Messages
8,374
Paid Membership
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
ok aku dh buat simple web. hehehehe

Jom Bermentol
uiyoo..:eek:

siap ada SALES WEB lagi tu...

BRO..yg isi borang untuk register tu KASI besar la sket..

baru orang berminat nak join...nampak nk klik..hehe:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register