BTC USD 85,908.5 Gold USD 4,322.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell monavie

hi, im kent . i still left few boxes ..360 1 box anything pls call me 0163818018 ..i minus my PV @.@
 
jusmonavie3-original.jpg
RM90 / BOTOL

1.Boleh digunakan oleh pelbagai lapisan umur.
2.Mengandungi kandungan anti-oksida yang tinggi sertta phylonutrients untuk melawan penyakit serta menjamin kesihatan yang optimun.
3.Mencantikkan kulit serta menghasilkan DHA yang tinggi untuk otak.
4.Sesuai untuk kanak-kanak bawah 12 tahun serta ibu mengandung.
5.Sesuai untuk penyakit kencing manis, darah tinggi serta mengurangkan berat badan
6.Sesuai untuk penyakit kencing manis, darah tinggi, batu karang, gastrik, migraine, gout, tiroid, fibroid, lumpuh dan kanser.


MonaVie Pulse (Warna Merah)
jusmonavie-pulse.jpg
RM90 / BOTOL

1.Boleh digunakan oleh pelbagai lapisan umur.
2.Mengandungi kandungan anti-oksida yang tinggi untuk melawan penyakit serta menjamin kesihatan yang optimun.
3.Mengandungi sterols dari tumbuh-tumbuhan untuk mengurang dan mengawal kadar kolestrol yang tinggi dalam badan.
4.Elok untuk pencegahan Sakit Jantung. Di formulasi khas dengan resveratrol dan omega 3 fatty acids untuk rawatan dan kesihatan jantung.
5.Sesuai untuk penyakit kencing manis, darah tinggi serta mengurangkan berat badan.
6.Setiap 4 ounces daripada MonaVie Pulse bersamaan dengan 13 hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran.


Sekiranya berminat atau untuk maklumat lanjut sila hubungi saya:

azlan : 0133537210 ( call @ sms )


PERINGATAN
Jus MONAVIE bukan ubat, tetapi jus buah-buahan yang berkhaisat.
Pengambilan jus secara berlebihan TIDAK akan mendatangkan masalah melainkan sekiranya ada alahan.
Sekiranya penyakit berlanjutan, sila rujuk pada pakar kesihatan atau doktor.
 
Back
Top
Log in Register