To Sell Mohon padam. Tidak lagi menjual produk ini

CG Sponsors




Sponsored Post

opin

Active+ Member
Joined
Apr 4, 2012
Messages
2,876
Reaction score
182
Points
43
ade untuk expresso tak? biji
tuan dah tanya ni, saya off topic sikit lah tt, tuan biasa beli biji kopi dkt mana yek? saya pon cari, pakai mesin steamer coffee.
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,915
Reaction score
171
Points
83
tuan dah tanya ni, saya off topic sikit lah tt, tuan biasa beli biji kopi dkt mana yek? saya pon cari, pakai mesin steamer coffee.
aku ade few jamaica punye coffe aku dpt dari member aku, dulu die p UK sebelum balik die beli banyak. Aku ade beli BCC Roasted Arabica Coffee carik kat lazada 500g dalam RM50 tapi sebab aku pakai untuk buat expresso yg ni tak berapa nak ok klu nak buat latte, tapi klu ko pakai streamer coffee tu ok sedap gak kopi ni klu nak buat O saja. Ade gak aku beli kat Jusco jenama boncafe.

kalau nak beli mcm blue mountain agak mahal juga haha boeh try usha2 kat Lazada or Shoope
 
Sponsored Post
Top
Log in Register