BTC USD 38,072.8 Gold USD 1,776.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mod....Boleh close thread ni.......

Status
Not open for further replies.

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Aku nak tolong member aku ni, dulu kerja di projek perumahan. Sekarang ni buat sendiri.

  • Tambah/renovate rumah
  • Mengecat rumah
  • Repair longkang/pagar
  • Kerja2 paip
  • Menurap jalan
  • dll lain2 kerja civil

Boleh pm aku.
Kau orang bincang sendiri harga dgn dia.

Lokasi: Melaka sahaja.
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Aku nak tolong member aku ni, dulu kerja di projek perumahan. Sekarang ni buat sendiri.

  • Tambah/renovate rumah
  • Mengecat rumah
  • Repair longkang/pagar
  • Kerja2 paip
  • dll lain2 kerja civil

Boleh pm aku.
Kau orang bincang sendiri harga dgn dia.

Lokasi: Melaka sahaja.

alamak..aku minggu depan baru nak carik orang buat renovate kat dapur ngan bilik air...kalau sanggup buat kat kajang boleh ler sembang :D
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
alamak..aku minggu depan baru nak carik orang buat renovate kat dapur ngan bilik air...kalau sanggup buat kat kajang boleh ler sembang :D

kalau kajang....nanti aku tanya kalau dia sanggup ke kajang. saja tolong member!
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
alamak..aku minggu depan baru nak carik orang buat renovate kat dapur ngan bilik air...kalau sanggup buat kat kajang boleh ler sembang :D

aku ade jgk member yg leh wat tuk area lembah klang..
lau btol2 nk bole la kasi tau sama dia..
no ang ada pd aku..
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
kalau kajang....nanti aku tanya kalau dia sanggup ke kajang. saja tolong member!

ooooooooo bukan hang ler yg buat...kalau macam tu tak nak lak...nanti jadi apa apa payah lah...tak kan aku nak marah hang :)):)):))
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
aku ade jgk member yg leh wat tuk area lembah klang..
lau btol2 nk bole la kasi tau sama dia..
no ang ada pd aku..

hmmmmmmmmm nanti aku check balik ngan org yg pernah buat umah aku tengok mcm mana jadual dia minggu depan
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
ooooooooo bukan hang ler yg buat...kalau macam tu tak nak lak...nanti jadi apa apa payah lah...tak kan aku nak marah hang :)):)):))

aku sendiri banyak kerja skrg ni....

kira kau ni kuat marah org le...aku sendiri tak pernah marah2 pekerja aku.
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
aku sendiri banyak kerja skrg ni....

kira kau ni kuat marah org le...aku sendiri tak pernah marah2 pekerja aku.

kalau tak puas hati memang aku marah laaaaa...tak caya tanya mattop...berapa staff dia kena marah ngan aku :eek: tapi idak ler sampai nak pukul2 org ~X(
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
kalau tak puas hati memang aku marah laaaaa...tak caya tanya mattop...berapa staff dia kena marah ngan aku :eek: tapi idak ler sampai nak pukul2 org ~X(

masing2 punya cara....

lagipun aku bukan kontraktor, tapi aku selalu keluarkan job/tender utk kontraktor.

cuma ada kontraktor yg datang 'kemudian' ni aku nak bantu.
 

menteq

Freshie
Joined
Apr 10, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
salam..

sy seorang kontraktor area kl & selangor..

kalau tuan berminat or nk tau harga dahulu tuan boleh hubungi sy..

izzal abdullah
012-2635747
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register