Mod....Boleh close thread ni.......

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Sesiapa nak mencari rumah sewa di Melaka, bolehlah hubungi aku.
Tapi kena lah beritahu, nak duduk berkeluarga ke atau dgn kawan2. Nak semi furnished ke atau kosong.

Kalau student, kenalah beritahu juga sbb aku kena pastikan keperluan asas utk student juga....spt internet.

Beritahulah juga lain2 keperluan.

Kebetulan, aku juga incharge beberapa projek perumahan di Melaka.

Sebaik2nya email aku di [email protected] sebab inbox aku selalu penuh.

Komisen: macam biasalah...utk cover cost budak2 aku (kalau tuan rumah tak beri le....biasanya tuan rumah akan beri juga komisen!)

Kawasan panas: buat masa ni ramai minta aku carikan rumah di alor gajah, berdekatan kilang honda.
Terima kasih.
 
Last edited:
Sponsored Post

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
aku nak masuk bulan june 2011...
ley cari siap2 x bro??
area ayer keroh,bukit katil..
x nak rumah pangsa...
kalo ley rumah teres 3-4 bilik...
budget RM500-rm600...
kalo ley semi furnished.. ada peti ais,tv,mesin basuh...
cukup la...
yg penting kami STUDENT! huhu
 
Last edited:

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
aku nak masuk bulan june 2011...
ley cari siap2 x bro??
area ayer keroh,bukit katil..
x nak rumah pangsa...
kalo ley rumah teres 3-4 bilik...
budget RM500-rm600...
kalo ley semi furnished.. ada peti ais,tv,mesin basuh...
cukup la...
yg penting kami STUDENT! huhu
nanti aku tengokkan. biasanya rm 500-600 tu kosong je la.
 

didi osaka

Active Member
Platinum Member
Joined
May 20, 2008
Messages
1,907
Reaction score
5
Points
25
nak carik rumah buat showroom andaman didi
tak kisah rumah pangsa pon janji lokasi mantap
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register