MobilityOne Sdn Bhd (256729-U) - mobilityone.com.my

CG Sponsors




sitidianahazimi

Fun Poster
Joined
Jan 16, 2015
Messages
431
Reaction score
6
Points
15
onecall.JPG


Apakah Kekuatan syarikat ?

TENTANG SYARIKAT

Mobility One dan anak2 syarikatnya telah beroperasi semenjak 2008

Mobility One Limited adalah syarikat Malaysia Bumiputra Islam yg tersenarai di London Stock Exchange (LSE)
Www.mobilityone.com.my

Tfp Solution Berhad tersenarai di Bursa Saham kL (BSKL) adalah anak syarikat kepada Mobilityone
Www.tfp.com.my

Group of companies ini telah dapat 4 lesen kewangan dari BNM dan 1 lesen sebagai syarikat telekomunikasi (Operator Telco)

1. Lesen BNM sebagai Operator Remittance
Www.onetransfer.com.my

2. Lesen BNM sebagai Operator e-money @ ewallet @ payment gateway. Seperti epay, alipay, grabpay
www.m1pay.com.my
Www.monepay.com.my

3. Lesen BNM untuk melantik e-merchant sepertimana Touch & Go dibenarkan BNM utk melantik merchant2

4. Lesen BNM untuk mengeluarkan.Kad Debit VISA. Syarikat dibenarkan oleh BNM utk mengeluarkan kad debit TANPA PERLU PEMOHON/ PENGGUNA BUKA AKAUN BANK. Ia sama cara dan fungsinya seperti kad UNIONPAY
Mereka2 yg bankrup, blacklist, CTOS, atau pekerja2 asing yg tidak ada akaun bank, adalah dibenarkan utk memohon kad debit walaupun tiada akaun bank
(Rujukan lesen lesen BNM)
As for the list of BNM Non-Bank licensee under Mobility one


Licensee on eWallet (No25- MobilityOne S/B out of 44 non-bank licensees )

Licensee on remittance ( No20 of Class B - OneTransfer S/B)

BNM's Merchant Acquiring Services - Non Bank ( No.19)

A Non-bank Third Party Acquirer (TPA) offering MyDebit

The TPAs under PayNet’s Direct Merchant Settlement


5. Lesen telco diatas brand OneCall
Www.onecall.my

cashless2.jpg


Buat permulaan ini, Syarikat kita terpaksa bekerjasama dulu dgn TuneTalk menyewa talian TuneTalk. Apabila sudah ada jumlah pengguna onecall yg besar, syarikat akan terus memohon utk menjadi m
Mobile Virtual Network Operator (MVNO) yg sama taraf dgn MVNO yg lain termasuklah tunetalk, umobile, onexox, redone. Semasa itu, kita tidak lagi menumpang line tunetalk seperti sekarang.



Syarikat kita dipunyai oleh usahawan bumiputra berdaftar di MOF sebagai syarikat bumiputra

Syarikat kita juga berdaftar sebagai MSC status

Core business syarikat adalah semuanya yg berkaitan Information Technologies (IT)

Kita bukan jual simcard ... ttp simcard itu sbg kunci utk login apps wallet onecent ( apps wallet itu sama macam apps wallet touch&go boost grab dll ) ... dlm apps wallet onecent kita boleh bayar topup&bill, insyaallah merchant2 akan masuk ( system QRcode ... berbelanja di merchant ) , boleh antar duit ke satu dunia , bonus banyak boleh withdraw to visa debit ................. ada 2 plan jalan .... unilevel dan binari.

Kita main telco yang boleh bagi 10 level weiii... telco yang kita boleh topup sendiri ....... boleh bayar bill2 sendiri dan bill2 orang lain juga ... boleh transfer duit sesama ahli .... boleh berbelanja hangus di merchant2 ( telco yg ada Qrcode macam apps [email protected]&go ) .... boleh transfer duit ke mana2 negara di dunia ( ini blm on lagi ) dan boleh link dengan visa debit card..... telco yang ada bonus sponser dan bonus pairing .... bukan main2 ini projek.... projek telco luar biasa 🔥😁👍

cashless5.jpg


👉🏿Kita baru shj bermula ( 2hb mac 2020 )..... tahniah kpd yg sudah berbayar dan tahniah juga kpd yg baru masuk sini kerana kita adalah group terawal ..... standby.🔥🔥🔥💰💰💰💰💰💰💰💰👍

👉🏿Semua yg join .... mesti target 10 level .......... hantam kasi tapaw teruk 10 level ...... baru betul buat kerja.🔥🔥🔥👍

Modal yg semua org bole join ( rm10 & rm190 ), rugi sapa yg xnk join, ...bakal meletop biz ni sebab satu2nya simkad + ewallet + debit card visa di gabungkan, xde jumpa biz telco yg mcm ni...

👉🏿 Beza, mana ada program telco yg gabungkan dgn apps ewallet dan kad visa...

👉🏿 Ni yg pertama dlm malaysia, bonus dari byk cabang bukan dari top-up shj

cashless8.jpg


Join rm10

Sponser seberapa ramai yang boleh .... ( ajak tukar simcard to simcard onecent rm10 )

Dapat komisen penggunaan system sendiri spt topup&bill sendiri dan dapat 3 level komisen dpd ahli2 rangkaian sendiri yang topup&bill ( utk masa sekarang ...... dan akan dapat komisen nnt next setelah merchant2 masuk dan ahli2 rangkaian berbelanja d merchant )

👉🏿 rm2.00 komisen setiap pakej rm10 register direct
👉🏿 2% utk topup personel dan 2% juga dwnline topup 3 level ..... utk bill tak pasti sbb merujuk kpd bill dan jumlah bayaran
👉🏿 Berbelanja personel di merchant2 dan dwnline 3 level


#kita juga boleh gunakan system apps wallet onecent utk tolong bayarkan bill kawan2 dan jiran2 yg tak join .. ( cairkan point ).. boleh antar wang ke seluruh dunia... bonus wallet banyak boleh withdraw masuk visacard.

Join rm190

Sponser seberapa ramai yang boleh .... ( join pakej rm190 )

👉🏿 rm2.00 pengaktifan setiap simcard pakej rm10 direct.

👉🏿 rm30 pengaktifan setiap simcard pakej usahawan rm190 direct dan rm2.00 utk pengaktifan pakej rm190 utk Level 2 hingga Level 10 (( Level 5 / Level 7 / Level 10 ikut kelayakan tajaan ... seorang / 3 orang / 5 orang direct pakej rm190 ))

👉🏿 2% utk topup personel & bill merujuk kpd bill dan jumlah bayaran..... jika pakej rm190 taja 5 orang pakej rm190 ... layak 10 level semua Level 2 hingga Level 6 x 2% juga dan 1% utk Level 7 hingga Level 10

komisen dpd topup&bill, perbelanjaan hangus d merchant2 ( next step )

👉🏿Jika sponser 1 orang yang juga join pakej rm190 .... dapat komisen 5 level.

👉🏿Jika sponser 3 orang yg juga join pakej rm190 ... dapat komisen 7 level.

👉🏿Jika sponser 5 orang yang juga join pakej rm190 .... dapat komisen 10 level.

# Dan akaun pakej rm190 ... masuk plan binari .... ada pairing.

Pairing

Syarat anda pakej rm190 ....... Taja pakej rm190.

👉🏿 Sponser rm30
👉🏿 sehari max 5 pair pertama bayar rm20 dan 200 pair berikutnya rm10.... jika lebih... kaki kecil flushing .. kaki besar carry foward.

# Hanya yang join pakej usahawan pakej rm190 shj yang layak untuk melantik merchant-merchant

cashless12.jpg


Kita boleh sponser pekerja2 dr bangladesh dan indonesia ( insyaallah comp akan buka d 2 negara ni nanti ... comp akan mou satu telco dpd negara berkenaan dan on system yg sama ) .... nanti ...semua pekerja2 di sini yg ahli akan balik kampong atau on9 ke kampong mereka dan sponser sedara mara dan kngkwn mereka di negara mereka... akaun sambung hiraki sini 🔥🔥🔥 OK TAK ??? ) .... apabila system sudah jadi ... mereka transfer duit dpd akaun mereka ke akaun emak atau adik di sana ... 10 level dapat komisen ... ini memang power 🔥🔥🔥🔥 duit yg transfer ... free no carge.... dan keluarga di sana akan withdraw duit dpd system to visa debit card .... dan cocok arrr d mana2 ATM di sana yg ada logo visa.... jika diaorang di sini pulak dlm keadaan sesak... keluarga mereka di sana pula transfer duit ke sini ... dia pula withdraw ke visa dia... upline 10 level pon makan komisen juga.... sbb memang dlm satu rangkaian.... amacam .. ok ???🔥🔥🔥

Group WhatsApp Penerangan ONECENT https://chat.whatsapp.com/GZjvGjiNrem8iMc4dcmLTF

Web penerangan https://onecentfintech.weebly.com/

Fb https://www.facebook.com/onecall.fintech/

whatsapp www.wasap.my/01126378609/onecent



one-call-slider.jpg


Lokasi :-
OneCent OneCall OneTransfer
Wisma LMS, No 6 Jalan Abdul Rahman Idris, Kg Baru 50300 Kuala Lumpur
 
Sponsored Post

CariGold

Administrator
Staff member
Joined
Nov 8, 2006
Messages
171
Reaction score
43
Points
25
Sila berikan maklumat yang tepat apa nama syarikat (beserta no pendaftaran SSM) yang beroperasi di bawah URL www.mobilityone.com.my untuk kami letakkan di section yang betul. Jika tiada respons, thread ini akan dipindahkan ke bahagian High Risk.
 

sitidianahazimi

Fun Poster
Joined
Jan 16, 2015
Messages
431
Reaction score
6
Points
15
Main telco nih bukan bulih main langgar shj .... kita pakai sim onecent yg masih pakai nama onecall punya .... mana boleh main langgar shj dan bulih main jadi skim cepat kaya pulak ......... agak2 laa weiiii
 

sitidianahazimi

Fun Poster
Joined
Jan 16, 2015
Messages
431
Reaction score
6
Points
15
Geng bukit beruntung.... hantam .... asal jumpa shj rm10.00 ........ jumpa shj rm10.00 .......... 🔥🔥🔥🔥👍👍👍 baru betul buat reja boss..... kita kasi ramai2 geng bukit beruntung .... geng rm10.00 .... kita buat T-hert khusus geng bukit beruntung.... bunting pon kita beli nanti .... ramai geng nanti... senang kita closing merchant2 seluruh bukit beruntung... terutama BMF.
 

sitidianahazimi

Fun Poster
Joined
Jan 16, 2015
Messages
431
Reaction score
6
Points
15
..........................................................................................
 

sitidianahazimi

Fun Poster
Joined
Jan 16, 2015
Messages
431
Reaction score
6
Points
15
Mungkin ada yg masih tak dapat tangkap ... cmna biz onecent nih... apa ke bende nih ... masih blur .....👇👇👇👇👇👇🤔👇👇👇👇

Gini...... comp membina aplikasi apps onecent .... dwnload apps d play store...... dlm apps ini disediakan system topup&bill, system QRCode utk berbelanja hangus d merchant2 ... boleh transfer duit sesama ahli ... boleh withdraw duit to visa debitcard.

Kita dwnload apps.... ttp cmna nak guna.. cmna nak login ???

Nak guna ... mesti kena jadi ahi dulu... caranya.. daftar join pakej rm20 @ pakej rm180 ... ( boleh guna system apps wallet onecent ) tetapi, dlm tempoh 30hari wajib beli simcard Onecent rm10 dan daftarkan dlm system .... barulah kita boleh guna apps utk bulan seterusnya semua yg dinyatakan tadi.

Jika kita ajak kawan2 kita join sama... maka ( dlm system nih kita katakan semua yg join melalui kita @ kita taja ... kita panggil dwnline kita ) ... apabila mereka pon topup dan byr bill, berbelanja hangus di merchant2 yg akan ada nanti... maka mereka pon dapat cashback dan kita pon dapat cashback... yg best... hingga 10 level mengikut kelayakan kita.

# Nak daftar mesti ada simcard............ tiada simcard .. dlm tempoh 30hari ... automatik akaun [email protected]🤭🤭🤭🤭🔥🔥🔥🔥🔥

 

sitidianahazimi

Fun Poster
Joined
Jan 16, 2015
Messages
431
Reaction score
6
Points
15
Semua yg masuk sini ... kita adalah terawal..... kita mula keyin pd 2hb mac 2020 aritu.... ada eror system ... kurang lebih 10hb mac baru settle keyin .... kita baru start promote beberapa hari ..... serangan Corona start dan start kawalan pula... pakat2 kena perintah berkurung..... semua yg gerak sekarang memang 100% on9 shj... so... siapa yg join dulu ... memang awal lah..... tamat tempoh kawalan barulah semua susun gerak ..... prewiew dan table talk.
 

sitidianahazimi

Fun Poster
Joined
Jan 16, 2015
Messages
431
Reaction score
6
Points
15

Tonton 2 video nih dan fahami konsep niaga onecent.... jp lg sy sambung info2 berkaitan.... onecent adalah gabungan simcard + fintech ( finance tecnologi )
 
Sponsored Post
Top
Log in Register