Missing Girl

CG Sponsors




YaNa_FX

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2009
Messages
602
Reaction score
4
Points
15
Salam warga CG! kat sini aku nk mintak kerjasama korang klau trnampak budak pompuan yg ilang ni...tolong bagitau or laporkan kat mner2 balai2 polis berdekatan!!!

Nama : (ALONG)Intan Zaharah bt Mohd Jailani
Umur : 16thn
Sek : SETA (Sek Men Keb Sul Engku Tun Aminah)
Add : Jln Kemaman, Kg Tarom, Johor Bahru
Hp : 0127485622
Ibu : Wan Sharifah (0177656372)
Ayah tiada!

Last sekali dia keluar dgn mak dia nak bas ke sekolah pd SELASA,2February,2010. Masa dlm bas dia dh bg klu kat ibu dia maybe lewat skit blik psal lpas skolah nk gi umah kwan dia.
Tapi semenjak dr tu xblik2 smpai hari ni.
Info dr ibu dia dpt dr kawan2 ALONG ni dia ikut kawan dia nama Z(TOMBOY) asal SARAWAK & masa tu bekerja di MERRY BROWN, CITY SQUARE,JB. Tp selepas kejadian bdak Z ni dah berenti kerja.
Laporan polis telah dibuat tp sampai skrg blum dpt dikesan lg.
HP si Z blum dpt lg tnggu info dr mak dia tp polis dh ada no tuh!
Jd kat sini Yana hrp warga CG dpt bantu..kesian kat Ibu dia...kerja banting tulang nk skolahkan anak2 dia...ALONG ni adalh anak sulong n ader2 org adik lg
Background life dia bkn yg suka brfoya2...
 
Last edited:
Sponsored Post

YaNa_FX

Fun Poster
Joined
Feb 11, 2009
Messages
602
Reaction score
4
Points
15
Pic ader tp x reti nk ltak..saper2 bleh tlg!
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Ishk...apa masalah bdak ni sbenarnya???smpi lari dari rumah??
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
kes ikut betina nih...balik lah along..
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
layu ngan pujuk rayu tomboy...memang melekat je la,,,
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
okeh2...cepat2 post !!

p/s: hampeh btul budak neh!!
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
okeh2...cepat2 post !!

p/s: hampeh btul budak neh!!
sudah...em..sygnya....muda2 lg...aku akn try bg pic ni kat kwn2 aku yg ada kat johor or kl...aku rs mayb dak tu g kl..:-?


 
Sponsored Post
Top
Log in Register