(Entertainment) Mintak tolong

CG Sponsors




bangjed

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2009
Messages
10,284
Reaction score
13
Points
120
Salam...kpd warga Cg yg tahu camna nak dwnload
smartmovie kat h/pne xm 5730,aku dah try dwnload
kat satu web tu lonelycatgames.com tapi dia mintak
license da...camne ye? sesape yg tahu tlg tunjuk ajar
kerjasama anda amat saya hargai..thanks
 
Sponsored Post

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Bangjed beli license ngan software developer tu :)
 

kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
taip jer kat google..
keygen smartmovie version

jgn lupa bubuh sekali version smartmovie tu..
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
Salam...kpd warga Cg yg tahu camna nak dwnload
smartmovie kat h/pne xm 5730,aku dah try dwnload
kat satu web tu lonelycatgames.com tapi dia mintak
license da...camne ye? sesape yg tahu tlg tunjuk ajar
kerjasama anda amat saya hargai..thanks
bg aku lesen key tue aku bg reg code dia free jer xyah bayar /bg rating jer 1 cukup la :">:">
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
Salam...kpd warga Cg yg tahu camna nak dwnload
smartmovie kat h/pne xm 5730,aku dah try dwnload
kat satu web tu lonelycatgames.com tapi dia mintak
license da...camne ye? sesape yg tahu tlg tunjuk ajar
kerjasama anda amat saya hargai..thanks
smart movie ye hehe lupa plak smart movie pakai code 0000 or 00000 cuba test
 

bangjed

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2009
Messages
10,284
Reaction score
13
Points
120
Toloongggggg!!!!!tak blh lg la!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register